[賽後報告] 波大屁股既Cindy,推油+按摩高手,吹簫聖口,屌完西再環保口爆,搞到我失去理性!索!靚!正!

簽到
名稱: Cindy
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A32835-深水埗-樓上骨-Cindy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到Cindy既AD相,鳩痕症發作,就即刻booking飛車去啦,上到去一開門,哇....正...喎! !笑口滿面迎接我,著件黑色連身裙好性感,一對豐滿大波完美係極品,皮膚又白又滑,正!入到先黎個激情擁抱,囡囡好夠熱情,天然巨乳超震撼,勁有壓迫感,出入浴室都叫我小心,親愛的,真係想冧死人咩~~~波推擦背樣樣有,好纏綿銷魂,完全溫柔女朋友feel,簫塞豐乳中,不斷夾啊夾,舒服得來又夠刺激,深喉水中簫雪雪聲,雪到我腳軟軟,小啲定力都唔掂!

上床按摩先,先同我溝通,問我邊度累果d,輕柔力慢慢按,肩膊穴位夠準,按背好舒服,爽到我疲勞盡消,至於落油推背r pat pat,推得很用心用力,掃股真係有一手,推坐骨神經痛,前列腺保健,手法出奇地好, 我條野又彈能起,大家激情澎湃,互相挑撥敏感點,我jar波黎佢jar鳩, feel好鬼銷魂纏綿,接住佢用大粉靚波磨身,好鬼正!眼神交流,吹奏用支嘢深頂喉嚨,深淺快慢,打轉吸啜,奶袋錫蛋,真係令我爽到震,吹到細佬雄威勃勃,於是上套正場,處男要破處了,上下前後狂un狂搖,轉返男上,托住佢兩隻腳,插到佢叫聲越來越大,到咁上下抽出射精入個口度,當時佢已經high爆,依然狂吮奶我條賓週,終於全部精都吸曬,細佬滿足哂,事後仲會好體貼幫我清潔沖涼,沖完出來食支煙,吹陣水夠鐘,比家用閃人!
插頭香先
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 jujuo #1 的帖子

師兄第一次就全套,好嘢.

Archiver|聯絡我們|141華人社區