[囡囡推介] 呢個波霸angela食過返尋味,巨波蕩漾,流露出飢渴嘅眼神,令我極度enjoy

簽到
名稱: 波神AngeIa
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A28457-土瓜灣-樓上骨-波神AngeIa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一樓一D囡試唔少,呢個波霸angela,令我食過返尋味,到宜家都有d心思思,我對於呢個既食評系
,價錢適中,囡囡頗高質素,狂野風騷,波濤洶湧,粘埋我激情擁抱,興奮到心潮澎湃慾火焚身,有禮貌,大家全程溝通得好好,angela個工作室內籠裝修幾雅致,舒適乾淨,仲有好多性玩具,制服,床,沐浴設備等一應俱全,睇得出係落左本錢,好啦,到軟件啦,angela樣貌美豔,有女朋友feel,白白滑滑既皮膚,樣靚得嚟有少少姣,有少少淫,有氣質有時代感,曲線玲瓏浮凸,豐盈粉紅大波引死人,惹火嘅身材已忍唔住手口並用品嘗,把聲亦都好嬌嗲,完全食正我杯茶,我地先入浴室沖涼玩,好細心咁幫我清洗,仲用佢對巨波幫我輕輕打圈按加波推,加上水中簫雪雪聲,少啲定力都唔掂!
骨技方面,正宗手法,手勢好掂,力度之餘穴位又到,全身上下前後幫我按到十足十,到咗某d比較受力既部位,佢會加大力度,按得亦好到位,骨精一定中意,按至全身肌肉放鬆再推油,香薰推油,手法亦要到位,力度亦相當足夠,細佬軟軟地俾佢按到疾速膨脹,真係好鬼舒服,唔使講搞到我一身鬆晒,
床戰,全程自動波,爬上黎樣帶淫蕩錫暈我全身,69互舔,用對奶磨我全身,正到不得了,吹奏起交響樂,橫含直吹,下下自動波深喉著,加淫眼挑逗,流露出飢渴嘅眼神,爽到支野隨之變得愈粗愈硬,搞到我慾火焚燒好有feel,然後上套埋牙,體位姿勢配合無縫,有求必應,自己坐上嚟個躉騎到啪啪聲,巨波蕩漾,目不暇給,最後我用僅於力氣托高angela 正面衝刺,一百幾十下後終於發射投降,令我極度enjoy,事後去沖涼, 最後放低家用加tips。
囡囡服務好,技術正,夠耐性又用心,值得向師兄推介,可以返食!
熟女淫娃我至愛!     
我要揸住大奶樽飲奶奶!

回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

正一姣西黎

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享