[新聞時事] 萬人集氣撐薯片叔 「香港要贏,只投1號」震動中環

係中環集会班人唔代表今时今日既香港人 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 11:24
佢又有咩c正  ???

你都要知佢C過咩, 先知有錯無錯呀...

暫停頭G移文

限奶

停雙飛

免肺幼兒教肉

復建戇居屋

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 11:37
我想睇平時小開689果D改小真進華

天黑好上床, 有機會的

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 11:41
天黑好上床, 有機會的

都要真進華贏左先得啦

書左有鬼人理佢咩

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 11:40
暫停頭G移文

限奶

暫停頭G移文, 意義係咩, 影響又係咩.
停雙飛, 唔知咩黎
免肺幼兒教肉, 有咩好 ???  好處係害九佢地, 無時間玩 ?  定係早在起跑線 ?
復建戇居屋....  咁屋呢....  

收五年咁多個佰萬, 咪又唔係限奶.  請高永文先生一個夠啦.... 佢唔識咩...

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 11:48
停雙飛, 唔知咩黎
免肺幼兒教肉, 有咩好 ???  好處係害九佢地, 無時 ...

暫停頭G移文, 意義係咩, 影響又係咩. <== D人話推高樓價
停雙飛, 唔知咩黎 <== 沖關去E丸生果班
免肺幼兒教肉, 有咩好 ???  好處係害九佢地, 無時間玩 ?  定係早在起跑線 ? <== 對冇水果D都有D幫助, 對你+X冇幫助

復建戇居屋....  咁屋呢....  <== 已賣左第1輪就快入火, 就來賣第2輪, 朋友買左第1輪荃灣果度

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 11:46
都要真進華贏左先得啦

書左有鬼人理佢咩

上床之前飲杯熱奶,
你見到贏左嫁啦.

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 11:53
上床之前飲杯熱奶,
你見到贏左嫁啦.

咁不如等聽日

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 11:53

D人話推高樓價, 搞完, 結果樓價呢 ?
沖關去E丸生果班, 結果呢 ?
對冇水果D都有D幫助, 咁對細路身心發展又有無幫助呀 ?
已賣左第1輪就快入火 ? 邊一任無居屋賣? 佢上一任居屋多到要賣比私人發展商.  

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 12:09
D人話推高樓價, 搞完, 結果樓價呢 ?
沖關去E丸生果班, 結果呢 ?
對冇水果D都有D幫助, 咁對細路身心發展 ...

就當係完全冇幫助

但係唔係錯呢?

要唔要灰復返頭G2文, 取消限奶, CUT免費幼兒教肉, 立即停售戇居屋, 接受雙飛

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 12:17
就當係完全冇幫助

但係唔係錯呢?

最大問題係, 無結果....
收人工多多, 講多多, 講咗就當做咗
結果呢, 有做無做, 沒大分別.

灰復返頭G2文, 佢又回幾多先 ? 一年人工 ?

補充內容 (2017-3-25 13:10):
CUT免費幼兒教肉, 免收兩年人工 ?

補充內容 (2017-3-25 13:11):
立即停售幾佰伙戇居屋, 係唔係回夠三年人工 ?

補充內容 (2017-3-25 13:16):
如果時光可以倒流, 回到佢未上任之前, 豪多一年人工比佢又點話呀

獨家報道!解放軍全程監視曾俊華 萬人集會驚動中共?在曾俊華民調一直領先另外兩位候選人林鄭月娥、胡國興,泛民大力支持,大型集會大批市民到場的情況之下,懷疑解放軍的人員,空群而出,跟蹤監視曾俊華,未知是否顧忌曾俊華的聚眾所為?抑或是派員保護?如果是派員保護,為何如此鬼祟?記者尾隨這幾名一直監視曾俊華的人物,最後發現,幾名人士竟然進入解放軍總部!不過根據《基本法》,解放軍駐港部隊在香港不能「執行協助維持社會治安和救助災害的任務」以外的任務,以及不能干預香港地方事務,有關人士的行為涉嫌破壞《基本法》,破壞一國兩制。

螢幕快照 2017-03-25 上午2.09.52 - 複製.png

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 11:28
其實又唔係一樣
只係互換角式
建制吊足佢5年,

我來4台都幾年,鬍鬚年年財政預算報告都被泛民彈,但在4台就從來唔見有5毛太監批評,而家鬍鬚要跟佢地老細打對台,鬍鬚十大罪狀就出晒來。

kinsoncc 發表於 2017-3-25 13:38
我來4台都幾年,鬍鬚年年財政預算報告都被泛民彈,但在4台就從來唔見有5毛太監批評,而家鬍鬚要跟佢地老細打對台,鬍鬚十大罪狀就出晒來。

轉咗天氣啦...

涼粉無出路嫁啦...

奶粉啦.... 有需求

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 13:09
最大問題係, 無結果....
收人工多多, 講多多, 講咗就當做咗
結果呢, 有做無做, 沒大分別.

咁即係由得雙飛來生唔阻止
唔限奶
唔免費幼兜教肉
唔起戇居屋
長者冇2蚊交通凸胃

個社會就好d?

如果係, 689真係螺泥衰

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 15:47
咁即係由得雙飛來生唔阻止
唔限奶
唔免費幼兜教肉

係呀, 無佢,
正苦就真係咩都唔做.
唔起幾佰間屋, 唔限奶, 長者無2蚊

大頭的Qoo 發表於 2017-3-25 16:31
係呀, 無佢,
正苦就真係咩都唔做.
唔起幾佰間屋, 唔限奶, 長者無2蚊

即係衰野先入689數, 好果D就係正苦會自動波, 唔關689事
咁關唔關林正事? 就算正苦自動波都要有人提出, 唔會石頭爆出來

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 16:44
即係衰野先入689數, 好果D就係正苦會自動波, 唔關689事
咁關唔關林正事? 就算正苦自動波都要有人提出, 唔會石頭爆出來

唔係呀
搞咗幾年, 又shout at them, vote them out 幾好睇, 幾成功

又佔中, 又港獨, 不知幾熱鬧

又柒驚, 又有人坐, 又分邊, 佢.... 多謝佢唔少啦.

kingkong_hk 發表於 2017-3-25 16:44

無佢, 香港邊得咁多交嘈.