妹妹最近很无聊想约人 想约的哥哥加我微信:xyasd18

乃友咩服務可給禾
回覆 讚好 不讚 使用道具

又叫人買卡

9 up 皇 發表於 2017-3-25 07:45
9 n& H$ C5 F' q乃友咩服務可給禾
* t3 E8 r, Q' @  z
佢比乃嘅服務係叫乃去買咭!

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
22歲學生妹   三圍:48--165--34C! O# A' _. X5 B8 ^& {
一個人住  高質2仟后索爆43乳波霸廿几歲性感超NICE超熱情  人靚聲甜  SLIM瘦底S身型仲要有43F級爆波同埋靚股  幼腰  瘦底巨波  足以令人噴血   呢件 真人電力十足   身形索爆  把聲極甜  後生妹  皮膚好滑  身材苗條卻挂住一對終極大奶唔墜手靚手波  服務好  絕無冷場   唔食真係對唔住自己細佬  听完之後淫心四起, @% L- Z4 o+ f$ `' q' Q
陪洗4 P9 q  ]/ y; D: f- a2 R& Q
大車
' P" v; Y7 i: q" ^! [環保吹9' Q: V- w* d& U( E4 a9 z, W
可以共浴~熱貼~水中蕭~小按摩~奶泡~吸蛋~等全套服務! H3 b6 o7 L0 |! C3 }1 C
歡迎搵我9 ]& d7 ^4 N# H% J/ ~% b
加 WhatsApp :560029069 W; ~7 S0 @3 K& Z9 e+ d
備註141睇到/ B1 t" u2 Y( `2 W
謝謝
  d* }: ?5 v* e7 f1 P2 X1 J4 `2 ~

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
係咪咋