[新兵問路] hardrock pattaya

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

太耐無去過芭堤雅,請問而家HARDROCK係咪有好多註場囡囡會收錢陪你玩架呢,
定係去第到玩會比較好,因為我地4條仔巳經BOOK左VILLA準備帶返房玩~
go to hollywood la

當然係去同一間agogo揾囡,揀左1,2个心頭好先,再問果1,2條女有冇fd介紹。4條女關係都好既,返villa先玩得夠放,分分鐘黎个8p雜交。如果4條女互不相識或關係唔好既,好玩極有限。
Hardrock is a restaurant! 註場囡囡會收錢陪你玩???????
回復 donald73 #2 的帖子

hollywood  都唔好去啦, 靚既人地同韓仔玩唔理你, 唔靚又哂$哂時間
回復 GHOSTLABEL #1 的帖子

我建議你比錢Hollywood的男服務員200b,叫佢帶你揾女, 你真的不用溝的,比得起錢就可以了, 最主要是 同男服務員說要lady,
ansonwkf 發表於 2017-3-25 12:42
回復 GHOSTLABEL #1 的帖子

我建議你比錢Hollywood的男服務員200b,叫佢帶你揾女, 你真的不用溝的,比得起錢就可以了, 最主要是 同男服務員說要lady,

男服務員好多時帶一般貨色或者扒給你

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:35