[曼谷] 曼谷第一天夜

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛去完NaNa & 蛇美!在NaNa某gogobar、看中了樣子清纯女女、但竟然説不上房的!NaNa原來有齊會齊坐?
唔好意思,hurt到你都咁話,好大機會代表條女唔冧你,唔做你生意
边間?Rainbow 4???
可能係佢揀客來做
部份做開日韓生意既硬係有藉口唔跟你出街
唔上房嘅意思可能係叫你即場執劑佢或捉佢入厠所吖嘛!
明顯簡客做,條女上到都未必好
有冇搞錯 咁都得!
居然系agogo都会食柠檬...
AGOGO竟然有金魚?? 真係未聽過噃
Unbelievable! Which gogo bar?
hcwho 發表於 2017-3-25 03:07
剛去完NaNa & 蛇美!在NaNa某gogobar、看中了樣子清纯女女、但竟然説不上房的!NaNa原來有齊會齊坐?

閣下看上的是很多gogo bar裡只陪喝酒不出場的coyote girl
下次記得先問清楚對方是不是coyote
多謝提醒
flymonster 發表於 2017-3-25 09:58
閣下看上的是很多gogo bar裡只陪喝酒不出場的coyote girl
下次記得先問清楚對方是不是coyote

真係增左見聞,原來AGOGO BAR有D咁既野架

Soi Cowboy D Arab bar 有Coyote 就唔係新聞,已經有咗好耐,但係樓主話係Nana見到,我真係咁耐都未見過,好想知係邊間 bar!?

hcwho 發表於 2017-3-25 03:07

coyote girl~cowboy那裡好多間都是以coyotegirl為主,例如kiss,酒錢也比較鬼
cowboy 的 arab bar 同 cowboy 2 有很多不出場 or BF 3000B 才出場的 coyote girl
已經很久 不稀奇

但是 nana 還沒聽說過耶..

ching 是去哪家 gogo bar 可以說一下嗎?
回復 dellwtko #15 的帖子

2樓的、ladyboy bar旁边、名字忘了!但條女樣、身型、皮膚都唔錯的、可惜
回復 ssf620 #14 的帖子

師兄,都唔出奇亞,我响ob都試過
天氣熱 沖涼未來?🤔

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:12