樓主: hcwho

[曼谷] 曼谷第一天夜

樓主你唔好玩啦! 出個包膠連間bar個名都唔記得,又話喺間Ladyboy bar旁邊,Nana 二樓就有三間LB bar,一間TS,左右都唔講咁就即係成層二樓都有可能!比埋個地圖你,究竟係邊間呢?
dellwtko 發表於 2017-3-25 22:02
樓主你唔好玩啦! 出個包膠連間bar個名都唔記得,又話喺間Ladyboy bar旁邊,Nana 二樓就有三間LB bar ...

師兄果然有料到,連地圖都準備埋
ssf620 發表於 2017-3-26 10:16
師兄果然有料到,連地圖都準備埋

哈哈哈!我冇準備㗎!係google搵架咋!

師兄快D去整番個日式冲凉降下火先啦
回復 dellwtko #21 的帖子

師兄!唔記得好出奇?but多謝師兄提供地圖、是2樓twister
hcwho 發表於 2017-3-26 13:25
回復 dellwtko #21 的帖子

師兄!唔記得好出奇?but多謝師兄提供地圖、是2樓twister

樓主,唔記得一D都唔出奇!唔記得又要出包膠就有D出奇囉!起碼喺呢度唔多見有,你又攪到呢度D師兄誤會囇,以為係coyote! 不過多謝樓主"詳細"包膠!

吹晒水又唔抹咀
上星期五,喺RAINBOW 2&4, 10點至11點,坐過幾條囡都唔肯LT,話BUSY DAY只做ST
那第時師兄有女叫你,你話來泰國唔叫雞
小弟見識細,都算新手,又學多樣野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 16:23