[芭提雅] 泰國芭提雅4天11Q 3.5

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁上文話當我送走左辣妹之後,雜誌女就找我了。。。。
係同佢既對話中,話原因係佢返到agogo bar,  就立即有客人睇中左佢,佢原本say no,  但佢老闆都say no...結果個客人就包左佢LT...又結果放左我大飛機。。係昨晚找唔到佢果時真係有D 嬲既,但塞翁失馬,焉知非福呢,老子昨晚爽到大演帽子戲法。。。而家佢覺得好內疚,想見下我。。。唔係掛,而家重有人識內疚既咩,咁反正我都要食早餐,咁就約佢食下早餐啦。。到左,打比我,落樓,當見到佢時,第一時間緊係唔係飛過我同我打車輪啦。。。大家睇少D 戲啦。。而係幫佢比的士錢。。仆街,一見官又要拿荷包,我算。。咁係食早餐途中不停講sorry,  又問我昨晚點過,我咪扮哂可憐話打次飛機就訓囉,唔係重可以點。。佢話好內疚,好想補賞我。。一聽,有戲啦。。。佢問我谷唔谷,有冇需要,而家佢有時間。。仆街啦。。一係屌渣西,一係岩岩出完3Q 再要食野,祖先呀,到底你係補賞我食左TS 定罰我食過TS 呀。。咁我做人好有衣食既,咁緊係話需要姐姐呵呵我被放飛機既心情啦。。但人情還人情,數目要分明啦。。幾錢先。。。佢話我想比幾多都得,咁我都重有人性既( 係呀,我而家先講我有人性唔得咩)  2000B 啦,佢話ok...ok緊係跑返酒店啦。。咁返到門口,打住車輪入門口,一路入房一邊除衫,咁好快地就留左一條衫路由門口指示到房門。。咁攪左一大輪前戲,我突然抱起佢,抱左佢出廳做,捉住佢望住窗口係咁砌,真係好feel D,砌左30分鍾 ...咁就出左第4次,就拖返佢入房休息,傾下計。。。咁傾傾下,又氹氹下,佢好以幾冧我,佢又開始攪我小小七。。我唔係神,我真係人,冇訓過屌完4Q 我真係冇力, 咁我動都唔動等佢攪。。先吹,後屌,再吹,再打,再屌。。。45 分鍾後我再出左第5野。。。我屌。。2滴水咁多。。幾清下。。。。我真係唔得,我比左2000 蚊佢送佢走啦。。。唔係會精盡人忙。。。
咁再當我訓醒,佢問我幾時走,佢陪我。。。我緊係話即晚夜走啦。。。唔係命都冇。。。
好啦。。到而家10Q 啦, 今晚又係last 1 晚, 都底會發生咩事,我到而家想起心都bobo 跳, 請留意最尾一篇報告了。。。
七兄、你的報告真係好搞鬼
回覆 讚好 不讚 使用道具

good report for sharing, please post more

條女好正,你唔放佢走、小心腳軟到行唔到

七兄保重身體

一日出左5q,仲有兩滴都算系咁啦

兄弟你保重啊!!!

師兄人又生鬼 抵你食到好嘢

24小时5Q!!师兄好犀利!!

文筆風趣 好睇

因住精盡人亡

吃些生蠔補一補

掂水呀,有返甘上下硬件先得呀

引人入勝,不過個女仔咁有歉意都好少見
偷鐘見得多,半買半送真係難得

This was was not as good as looking than the one before

好好睇 一直有追 食完ts換來咁多q 轉運呀!

條女個躉好大下....
適合推車....
或者屌佢後庭....

(不過樓主岩岩屌完人妖, 後庭應該冇乜吸引力)

條女雖然细波,但好sexy

真係好勁wor

竭盡所能做到最好