[賽後報告] 新女金沙功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。不斷吸啜我

名稱: 金莎
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A35223-深水埗-一樓一-金莎.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

金沙喺深水埗區出名難約,打咗幾次電話搵佢,要等到佢忙完先預約到,幸好仲有段時間未比人卜咗,可以安心約戰夢中女神,深水埗金沙為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見金沙有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,金沙沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,金沙越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,到咁上下先來帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,不斷變換花式男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,拉屎自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。金沙有波有籮,西窄又短,直係好好屌,好撚過瘾,一定要食多兩次回味。
回復 愛phone8 #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝ching分享
十分過癮
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享