[賽後報告] 少女小s真相分享写真高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。急不及待帶套帶套到正場

簽到
名稱: 小S
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A29922-深水埗-一樓一-小S.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩咁耐,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,見深水埗區有好多囡,咁啱去開嗰頭,就比我遇到小S,真係有D沉船感覺,開門見到小S相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房小S對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。一路夾一路用利含大碌棍龜頭,條利好敏捷,含得超撚舒服,跟住六九吹簫,高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。急不及待帶套帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,小S屬於專業選手,隨即反客為主,男上,越黎越多水,叫我大力d,加上笑起上黎好姣官能刺激爆燈,拉屎怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,唔屌唔知身體好,未食過床上達人小S,未算真正享受過性愛。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
好正,多謝分享。
隻眼一路放電
一定要屌呢條女!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:28