[新兵問路] 曼谷酒店一問 求各位師兄指點🙏🏾

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟睇左咁多位師兄既報告🤤覺得好正😍計劃6月征戰曼谷,想請教師兄book咩酒店個位置比較方便玩,小弟應該會日日落去玩,方便同女女過夜🤤
Budget???? 3, 4, or 5 star hotel?????
回覆 讚好 不讚 使用道具

800一晚以下,最好窗外個景唔錯😈😈😈

回復 takeawayking #4 的帖子

唔錯喎師兄 岩岩上Agoda 睇 咁既質素都係2900 5晚 唔該師兄🙏🏾

800港纸也许差不多,terminal21

Dream hotel☺

回復 kcwckw #1 的帖子

最好訂房之前,問清楚帶女番嚟過夜.要唔要收過路費?

回復 thai_9989 #8 的帖子

一般sd email酒店幾耐先覆?謝師兄

Compass Skyview Bangkok close to addict, club 102, thremae (need to taxi 150bth but guest friendly), 大手丁,Mitu and Terminal 21 Asok.

樓主budget 800,Sofitel 可能超過咗D要成千但就好正,喺正蛇美旁邊,試過有一次落大雨倒水咁,去唔到Nana同Cowboy,我喺酒店攞把傘,以9秒9走去蛇美(唔係速度,我冇走得咁快,係講唔駛10秒),前後用咗十分鐘到就帶條女返房仲冇淋濕身!正!

新開Arte hotel , or four point by sheraton , raddison blu

hohobb 發表於 2017-3-25 21:37
回復 thai_9989 #8 的帖子

一般sd email酒店幾耐先覆?謝師兄

我估正常12小時內都應該覆到.

https://www.expedia.com.hk/Bangk ... mp;ts=1490455448363

double tree by hilton

揀住酒店套房啦~ 800hkd 合乎你要求

唔該各位師兄既意見😭🙏🏾🙏🏾🙏🏾我同戰友傾下住邊間好先

回復 thai_9989 #13 的帖子

謝謝師兄

想問下邊間酒店一定可以訂到1張大床的房間又唔會太貴???

kcwckw 發表於 2017-3-25 17:20
800一晚以下,最好窗外個景唔錯😈😈😈

呢個價,幾乎可以訂到大部份酒店啦

800 幾根本唔難搵,根本間間都係

早幾日rainbow 4 出街,問 mama 生d 女有無帶証,點知佢話根本無人check
結果返到去真係問都無問

問想下各位師兄,如果淨係想近玩既地方同有張大床既話,book邊間比較好,如果可以再平d價錢當然好,咁就多d錢去玩😈😈😈🤤🤤🤤🤤