[食家報告] 釜山kiss room包膠

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一直聽聞韓國kiss room文化,本身冇諗住去,但係今次突然有機會,就試左一轉

前日,同4個朋友,一行5日去左釜山玩, 但係組合係2啤情侶,加我一個,最後1日, 兩條女話要shopping,就去左樂天免稅店同西面步行街,因為細佬冇乜興趣行街,所以就好快賣甩佢地 就話要去搵地方飲咖啡

無聊之際,咪四圍行下睇下有咩好做,咁岩行到一個角落,見到招牌寫住"Kiss#",就諗起巴打們成日講既kiss bar
(參考巴打資料如下 http://141hongkong.com/thread-1586813-1-1.html )

即刻上網睇,發現好少資料,心大心細之後,決定上去試試,唔對路最多走人

上到去,有個韓仔開門,一見到我就係咁講韓文,咁我就用簡單英文同佢溝通,佢英文真係好差,不過最後總算明白佢意思,4萬won 30min,8萬won 60min,因為我時間唔多 揀左30min,就即刻俾錢,同埋去刷牙,刷完牙就入去房仔,房仔有一張床,一張茶几,上面擺左乾濕紙巾 同埋漱口水,韓仔入到房仔用簡單英文用我briefing 大意係"可以錫 可以摸波 唔可以扑"

坐左一陣開始有d不安,因為冇得揀女,心諗陣間黎左件韓版鄭欣宜就奶野

2 3分鐘之後,敲門聲響,一條韓妹入左黎,同時將我既不安一掃而空
韓妹係正宗韓妹樣 眼大嘴細 有少少包包面 化左淡韓妝,瘦底 冇肚腩 對腳都靚,不過微波 目測未必有B 個人覺得好過假波,佢著件one piece裙 岩岩遮到底褲 腳就淨係著拖鞋

韓妹一黎到就講韓文,英文連"how old are you"都聽唔明, 傾左兩句 知佢22歲,佢就開始開timer計時,咁我亦都把握時間

我一開始黎兩下french kiss先,妹妹都好配合 伸哂脷既,錫左一陣 我對手都開始唔規矩 一隻手攬腰 另一隻手就向妹妹既妹妹進發,點知妹妹就輕輕撥開我 就話"No"
算啦 我就摸番波, 一路錫 一路由衫領攝隻手入去摸, 摸到興起 慢慢將佢件one piece拉底 露出成個bra同纖腰,妹妹今次冇推開我,我開始捉住妹妹既手 伸入我褲頭 等佢挑撥下我已經半醒既巨龍,好彩 佢都冇推開我 仲好配合

玩左一陣, 忍唔住咩褲都除哂, 同時亦解開埋妹妹既bra, 真係微波, 但粒lin淺啡色 幾靚,忍唔住一邊吸啜另一邊手指輕彈,玩左陣波,用手語問佢可唔可以幫我含啦,妹妹一口拒絕,但我簡單一句"give you more money ok?" 妹妹即刻ok 開價4萬won 我覺得ok既 +2百幾有靚韓妹含J,但我身上得3張5萬won,我拎起5萬 淫笑住咁指指妹妹條底褲 示意要俾除 再問"ok?" 妹妹猶豫左一陣 答"ok"

之後即刻拎錢 妹妹都好配合 自己除底褲,可能佢本身冇預除底褲 陰毛冇乜修剪 但我反而鍾意 夠原始, 除底褲緊係唔係淨係除唔簡單啦,我隻手唔規矩地又進攻妹妹既妹妹 今次佢就冇阻我 亦開始幫我含(冇套),吹功真係一般 佢自稱冇同人含過,連袋底都唔用口掂,但我都已經好爽

玩玩下 我忍唔住 show下我既舌功, 走去奶番妹妹既鮑魚, 妹妹鮑魚幾深色,不過絕對唔黑, 我又吸又啜又奶 feel 到佢微微抽搐添, 奶到中途 連69都玩埋,妹妹都好配合

維持69個pose太耐 換成我訓 妹妹含, 俾佢吹兩吹 再教佢用手逗下袋底, 最後係口度爆左,不過妹妹又縮得快 結果一d係佢把口度 大部分射到四圍都係

妹妹小小嬲左, 即刻用濕紙巾抹,佢既頭 頭髮 身,床上,牆上, 我個身 都有我d子孩,抹左陣 都仲有4分鐘淨 妹妹就用手逗多陣我既巨龍 玩多4分鐘 黎個good bye kiss,妹妹就著衫走了,其實巨龍爆發完都有能力黎多鑊 但唔夠時間...

妹妹走左了後 就硬住咁著番衫褲走 去會合番朋友了

Kiss room妹妹評分
樣 8.5/10
身型 8/10
身材 6/10
技術 6/10
服務 9/10

回復 peterkingson #1 的帖子

非常吸引....多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄真是太幸福了...
我就是到了門口才發現他過年休息的那位

回復 ilovejapangirl #3 的帖子

師兄 我就係跟你個post搵到呢間kiss room
你再去就記住上去玩

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Nice sharing, thank you so much

exciting experience. Thanks for sharing

小弟的此地的第一个帖子就给师兄你了~ 刚才釜山 非常想出去玩 就是不知道门道. 多谢指点!

nice report ching

多謝分享

巨龍兄好野!! 果斷69~~

就定叫 光女?

回復 coka #13 的帖子

唔係光女 門面冇名架間里
你跟番ilovejapangirl 師兄個舊post
佢貼左圖果間 我就係去果間

感謝師兄的分享  非常棒

Nice girl , thanks fir sharing!

好正,計劃行程中.......

多謝師兄分享!

多謝師兄分享

非常吸引....多謝Ching分享...