[新聞時事] 恭喜林鄭月娥

一開始有團體 就表明只支持 ... 林鄭月娥 一人,並肆無忌憚向建制選委施壓,寧願頂著操控選舉的惡名,
也非要林鄭當選不可。

成功證明所謂「愛國愛港」的標準根本是假話,只不過是用來掩飾黑暗「小圈子」選舉背後
的真正圖謀。
回覆 讚好 不讚 使用道具

政治舞台是照妖鏡
憎俊華唔參選
唔覺佢咁乞人憎

出面已經又有新解啦....
講呀堅離地去拉老虎機, 中777大獎.

香港, 去邊搵個賭場
去邊拉到老虎機呀...
講拉到三條7
我都o咀, 太大工程啦...

沈陽海哥 發表於 2017-3-26 20:17
一開始有團體 就表明只支持 ... 林鄭月娥 一人,並肆無忌憚向建制選委施壓,寧願頂著操控選舉的惡名,
也非 ...

犯民又不是"肆無忌憚"嗎, 講明要揾一個能對抗中央嘅特首

選舉向來黑暗, 無論耶一國家, 大圈子或小圈子

四台國際CEO 發表於 2017-3-26 12:46
特首選舉投票今早9時起在會展進行,投票過程歷時2小時,已於早上11時結束,東網全程直擊點票情況。票箱已全 ...

林太由頭帶到尾!

大頭的Qoo 發表於 2017-3-26 20:29
出面已經又有新解啦....
講呀堅離地去拉老虎機, 中777大獎.

7人欖球
7人車
76人球會
7姐誕
7姊妹道
仲有大把

kingkong_hk 發表於 2017-3-26 20:52
7人欖球
7人車
76人球會

不如你又作個要安排777票當選原因.
例句係 :
林鄭明知山有虎, 偏向虎山行, 所以係玩緊老虎機, 攞777, 中 jackpot.
意思一定要好意頭啦...

當然係唔可以離地, 令人信果隻

kingkong_hk 發表於 2017-3-26 20:52
7人欖球
7人車
76人球會

你唔係怕得罪人, 比人玩單打呀....

泛民最善於顛倒黑白事非,今次選舉又一好例子!佢地成日都叫人支持及投薯片,因為佢「民望」最高,投佢就係順從民意。我聽了真係啼笑皆非 ! 其實泛民打倒昨日之我去支持一個建制派的鬚曾,並唔係因為佢「民望」高,而係因為中國支持邊個,佢地就反邊個,所以就去支持對手!我擔保就算薯片被選中,日後泛民一定繼續不停去攻擊佢,繼續拉布去拖跨政府施政。

當年CY 夠民望高過大家以為中國欽點的唐唐,咁佢都算係代表民意當上特首。但上任後泛民點對佢呢?

大頭的Qoo 發表於 2017-3-26 22:05
不如你又作個要安排777票當選原因.
例句係 :
林鄭明知山有虎, 偏向虎山行, 所以係玩緊老虎機, 攞777,  ...

食7道菜晚餐落左7味粉甜品係7星伴月飲7up

大頭的Qoo 發表於 2017-3-26 19:46
咁刻意777
原因又係咩呢 ?

689乞香港人憎,2.0唔想比人話佢似689,要擺脫689最好方法,咪777囉。

kinsoncc 發表於 2017-3-26 23:08
689乞香港人憎,2.0唔想比人話佢似689,要擺脫689最好方法,咪777囉。

777,打字可以仲快左

咁都唔錯,換特首香港有轉機嘅

也非 ...

跟中超球賽一個樣,部分賽事旁述員未開波已知開乜波膽。

一場遊戲一場空

也非 ...

一文N發
悭水悭力

回復 四台國際CEO #4 的帖子

死抬屍, 你腐爛成咁, 班漢奸狗賊強要强姦都輪唔到你, 你好L臭呀.

777?
玩老虎機嗎?

今次真係激X死班反中乱港狗啦!
不過此次功劳最大的幕後(功臣)应要数爛果集團肥佬泥也。不是嗎?君不見肥泥一天到晚用佢隻又肥又黑的魔手在抬捧吹嘘鬍鬚曾,其實人人皆知平果集團乃票房毒藥,捧那個死那個,仲周圍做謠鳩uP:某人某人是阿爺内奸云云,無中生有,為胡鬚幫倒忙,令中央更加不信任胡鬚,其实我说;肥泥有可能才是真正的(阿爺奸细)卧底是也,哈哈…肥泥今次幹得好,恭喜,恭喜發財!

想睇真進華比人小都唔得

其實嚴格来講:胡鬚曾有福氣才對,做不成凸手不用日夕被人妖屁股,家人又平平安安不用被爛果狗仔跟踪,做人難得(平淡是福)做一個快樂輕鬆的人何樂而不為也?
凸手一職乃(凶位)一個,流芳百世無你份.,又無实權又受氣,家人又被骚擾,忍声呑氣,做一屆輕则頭都白晒,重則又脚痛又会入狱,都唔知爭来做乜?
做(漢奸)好过啦! 睇吓肥佬泥等人就知,家財億萬,逍遥法外,想做乜就做乜,違法不必入狱,九up做谣没有後果,你吹得佢脹咩?
之所以香港咁多人中意做(漢奸)是也,睇下四台就知啦!