[囡囡推介] 後生靚女真波38D熱情如火風騷又姣西又窄服務一流刺激好...

簽到
名稱: 可儿BB
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A45471-深水埗-一樓一-可儿BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一收工走左食可兒BB,真人真係好靚女水汪汪眼睛,甜美可人光豔照人嘅大燈泡直射而嚟,攬住我就用真波頂我,又係摘桃又錫我,搞得我心跳加速,一齊鴛鴦浴仲好細心為我洗勻全身,如是者有齊巨乳波推,夾腸仔都有,pat pat擦細佬,水中簫吹奏一番,時不時有深喉,佢條摩打脷會奶嚇龜頭,幾有節奏,巧功架,巧舒服!沖完返上床,我黎服侍佢先,起身壓住佢,身貼身好C服,先細車一輪,又啜佢lin lin ,啜佢linlin時佢反應好強烈,表情好肉緊,奶頭都扯旗,一路錫一路用手搓佢條鮑魚,哇!細妹已經有真水溢出,連我支手都濕左,到佢服侍我,幫我奶暈全身,錫我耳背,下巴,lin lin,大脾,錫袋,袋底,袋麵錫勻,調情功夫做得好到位,環保吹奏,吹時會比個淫樣我睇,勾引我,唔講真係以為自己拍緊AV,仲有橫簫直笛,吹技一流,真係好舒服,搞到我都差D爆出,叫佢上套埋位,佢一邊吸啜lin lin一邊上下抽坐,勁刺激勁舒服,又趴系我胸脯利用雙腿夾磨,我波不離手,妹妹好窄好水,男上,邊渣波邊浪漫式的插,找尋感覺,最後狗仔,猛烈進攻,全身打冷陣,好有成功感,我全程好滿足
Nice boobs.
回復 cyberkencyber #2 的帖子

高挑真波按摩推油冰火颜射口爆独龙吞精打真軍樣樣皆能。
zyxeee 發表於 2017-3-26 18:12
弹手真波按摩推油二十味皆能手勢一流

洞窄自然水,搞到我打個勁震嘅冷震爆射~~~
多謝師兄分享
   Big balls

38D大波技師可兒,唔止手骨掂,胸夾功夫,技術純熟,爽到夾爆!!!!!
鋒鋒囝95 發表於 2017-3-29 00:54
38D大波技師可兒,唔止手骨掂,胸夾功夫,技術純熟,爽到夾爆!!!!!

緊窄鮮鮑又多汁水,極有女友Feel

插西插得最入,吹得,摸得,屌得,乜都得!
zyxeee 發表於 2017-3-26 18:11
回復 cyberkencyber #2 的帖子

高挑真波按摩推油冰火颜射口爆独龙吞精打真軍樣樣皆能。

F級堅挺大波南京妹男人一定喜愛這個高貴氣質囡囡

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 11:11