[囡囡推介] 索女陀地妹索爆樣貌39F弹手真波按摩推油二十味皆能手勢...

簽到
名稱: 索爆陀地妹仔23
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A38401-深水埗-一樓一-索爆陀地妹仔23.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

回味無窮約好時間再一次見到呢個後生大波陀地妹靚女,就而經比距甜美既笑容,淫蕩既眼神吸引住,跟手就一手拉我入去,仲好主動用對堅挺白滑既39D巨乳壓埋黎,再送上一個深情既擁抱,我亦不慌不忙渣下佢個patpat,身材真係好正,,全身都好似豆腐禁,又白又滑唔洗講野啦,嗱嗱聲去沖乾淨涼黎料啦,囡囡本身而經好滑,再茶上沐浴露用個波波黎幫我沖涼呢吓真係爽死,沖好仲黎反個水中蕭,蕭功而成為海棠既強項,差小小就爆了,沖好係出面等待美女既來臨,仲好有情趣,教到d燈光好暗,距就衝上黎錫我全身,頸都錫埋,係禁錫,隻手仲係禁玩弄我既細佬,細佬完全係距既掌握中,細細輕咬我lin頭,我而經興奮到極點,距住吹蕭仲正,又快又慢,條脷仲識打轉,真係高手,終於理解了9深1淺既意思,又渣代又食蛋蛋,仲成日深喉,真係唔掂,禁吹法真係好快爆,,立即忍唔住推開距上套,女女上套坐上黎,下面好窄好多汁,入左8成而感覺無多餘既空位了,一邊坐蓮望住個靚波跳來跳去真係爽,呻吟聲反應夠真,叫聲好淫蕩,搞到我慾先慾死,禁啱feel我都唔轉體位啦,就讓大家進入最後既高潮啦,唔洗5分鐘距就而經搞到我d子孫都出哂黎啦,總結就係,我回一兩日氣一定再反食,,服務好,唔吹鐘,白淨後生仲係邊到搵,沖涼約好下次時間,收錢回家……
Beautiful girl.
多謝師兄分享
回復 luffy99 #3 的帖子

勁爆巨乳好笑容
zyxeee 發表於 2017-3-26 18:08
青春無敌腰細波大39F天然挾肠~流嘯功绝對是無敌頂呱呱。

身材驚豔,靚樣迷人,可以話秀色可餐,係....
一於揸住39F豐滿雪白巨乳,
跟住啪!啪聲勁爽爆射!

要試一試佢
回復 2qhappy #1 的帖子

看來可以
多謝師兄分享
zyxeee 發表於 2017-3-26 18:08
回復 luffy99 #3 的帖子

勁爆巨乳好笑容

嫩口大波即90後青春美少女,後生可愛!
鋒鋒囝95 發表於 2017-3-29 00:56
嫩口大波即90後青春美少女,後生可愛!

先天淫娃巨乳 屌得佢高潮皇波推水蕭環保吹好正口爆呀!
鋒鋒囝95 發表於 2017-3-29 00:56
先天淫娃巨乳 屌得佢高潮皇波推水蕭環保吹好正口爆呀!

毛毛多多性慾勁強,總之就勁好砌屌完噴水
Badmen888 發表於 2017-3-30 16:09
波推+水蕭,環保吹,好Lun正呀!

魔鬼身材天使口面 ,服務多元化 ,口技真係無得彈,回味無窮 , 對波又白又弹手 , 正宗的多水多汁 ,好鬼爽 首选食用
mymymy60 發表於 2017-4-7 07:50
魔鬼身材天使口面 ,服務多元化 ,口技真係無得彈,回味無窮 , 對波又白又弹手 , 正宗的多水多汁 ,好鬼爽 首选食用

勁爆巨乳好笑容
mymymy60 發表於 2017-4-7 07:50
勁爆巨乳好笑容

身材巧吸引

大波夾腸,超級環保口爆,女友Feel爆燈

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:12