[囡囡推介] 長腿公主學生靚妹仔21身材驚豔,靚樣迷人,可以話秀色可...

簽到
名稱: 學生靚妹仔21
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43037-深水埗-一樓一-學生靚妹仔21.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

學生靚妹仔21,後生驚豔靚樣迷人,可以話秀色可餐,係呢區少有嘅上等菜,令人神魂顛倒確實令我著曬迷。見到學生靚妹仔21呢對雪白銷魂長腿,細佬即時充滿能量,興奮到翩翩起舞,攬埋佢摸三摸四,大家都有曬反應,拿拿除衫一起沖涼鴛鴦浴夠曬激情,水中纏綿挑逗兩人四手搓洗 到鳩硬西姣返黎床上,男女攬實柔情愛撫,邊摸邊奶奶完又錫,一路奶落洗埋底再黎啜瀨我鳩頭鳩根,再含住深淺快慢吹奏一番,令我抗拒不了佢極具魔力嘅挑逗,爽到細佬雄威盡顯堅硬如鐵,我興奮到忍無可忍,起身分開佢對長腿將條鳩嚮個淫窿拮入去,爽得佢淫聲好自然叫咗出黎我大力抽插,好快有天然水流出爽到佢若仙若死淫叫都未停過快啲...大力啲...爽死我啦!快D屌死我,佢嘅淫聲呼叫令我更加瘋狂,不停變換位,老漢推車,再玩狗仔,囡囡好好配合,下下拮到最入,屌到啪啪聲,爽到佢要求女上男下,囡囡風騷十足,淫蕩嘅表情非常肉緊,我揸住波波慢慢享受,最後頂唔順換男上體位拮大力衝刺,拮到佢高潮迭起全身顫抖,尖峰時刻拔出條鳩俾長腿公主含住口爆埋,真係爽到令我抖幾抖,大家去的时候记得电话预约先免得排队各位。
回復 zyxeee #1 的帖子

樣貌清秀淫盪風騷,環保吹水蕭口爆樣樣皆能,爽啊!

樣娟秀眼大大超精靈,皮膚白滑,熱情如火,嬌嗲淫蕩,令人欲仙欲死
bqbqbra 發表於 2017-3-26 18:45
樣娟秀眼大大超精靈,皮膚白滑,熱情如火,嬌嗲淫蕩,令人欲仙欲死

蛇腰美,腿,曲線身材,極有女朋友FEEL
多謝師兄分享

好吸引喎,要試一試!
Young girl, so attractive.

囡囡样嗦骚勁足身材屬A+级女優级別,外点已令人血脉偾张再加上星级大使般的熱情待客态度,全然是极品级的男仕滋润恩物,若不立馬提槍赴会的話,豈对得起版主一遍无私的给力用心哈
要試一試佢
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享
一定要試下佢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:55