[囡囡推介] 衝破條女嘅後花園禁地,反應好到不得了,完全激起晒我嘅鬥心......

簽到
名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約藍藍,再一次衝破佢嘅後花園禁地,笑容甜美且淫淫,有腰有波,雪白皮膚,見到都想入非非,引得我欲火焚身兼扯曬旗,
我地邊傾計邊除衫,呈現出女性嘅玲瓏曲線美,大家攬實激情車,好投入車到慶合合,
侍浴洗得細緻又有心機,波推擦背都有,沖沖水,深喉水中吹奏,含住條腸個樣姣到汁,環保分子吹到雪雪聲,沖洗完好舒服,
返出黎撻係張床度,蛇舌漫遊全身又酸又舒服,舔蛋奶袋,銷魂毒龍好犀利,鑽到小弟慾火攻心,
服務真係一浪接一浪,含腸仔佢見十足食雪條,橫蕭直吹口技一流,真係超級無敵吹奏高手,瘋狂投入吹到出曬聲,加下下深頂喉嚨,爽死,碌鳩俾佢吹、含、奶、啜、吹咗好耐時間,真係好鬼舒服,碌野硬到不得再硬啦,
帶套到主菜,女騎士騎到啪啪聲,狂磨搖動,天然穴水不斷湧出,我興奮到轉身反擊,後花園窄窄,超好好拮,反應好到不得了,完全激起晒我嘅鬥心,爽到我啊一聲叫咗出來爆射!
多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享 eh
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:29