[賽後報告] 新女可可初下海,廿四味天后,濕吻,舌吻,乜都有,性方面特別開放,101%年輕可愛又大波又幼腰,瘦底,優質靚股,皮膚白白淨淨,小啲定力都唔得掂

簽到
名稱: 可可
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A50735-深水埗-樓上骨-可可.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女可可初下海,廿四味天后,性方面特別開放,狂野又夠放,101%年輕可愛又大波又幼腰,瘦底,優質靚股,皮膚白白淨淨,絕對係my cup of tea ,摸到細佬都流哂鳩水,我都唔蝕底揸翻佢對奶抽水,揸住佢對靚波搓揉瀨啜一番,熱情攬埋我雙雙去沖涼,洗白白全身洗擦,兼玩乳交七同雙峰波推,水簫深喉,添加冰火,佢D嗲嗲聲聽到我成身鬆軟哂,對眼又好銷魂咁放電!吹得我神魂顛倒!

床上服務,先攬住我溫馨纏綿一番,再起勢摩打脷奶Lin,啜lin頭,摩打脷漫遊全身,必殺技多多兼勁揪得,毒龍鑽,鑽技唔錯,當我菊花有金礦咁,環保吹,上下左右+旋轉深喉吹,瀨蛋蛋兼袋底,口技非常了得,69嘆下鮑魚,超高清近鏡直望,有彈性唔會反,點瀨錫都得!

上套女上考埋車牌,濕吻,舌吻,乜都有,鮑魚又暖又濕,不斷對我進行搖擺動作,收陰肌夾我細佬,oh yes,用淫蕩眼神望實我,實在過癮,爽到連我條老鳩都頂唔住要換男上,出盡全力頂,屌到大大白波彈上彈下,係緊大力屌插,搞到我性高潮好快到,一下勁射至爆,射完可可又主動幫我按多陣膊頭,好抵鍚!
插頭香先
多謝師兄分享
回復 lohan #1 的帖子

二四天后狂野開放。
又一飛彈身型   正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 17:05