【新貨試食】Delta 34C天然大波 S身材 又淫又姣 浴缸浴 大車800

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Delta

囡囡真係女神級數, 5呎5惹火美女, 靚女又sexy, 34C天然大波, 走肥, 身材玲瓏浮突, 雖然囡囡咁正咁高質, 但態度一流,一D都唔串, 仲好謙恭有禮貌, 令我好有親切感, 除哂衫之後一起去沖涼, 沖涼超級好, 浴缸鴛鴦浴, 把我全身都洗得白白正正, 又波推又水簫, 服務一流

床上有脷叠脷大車, 推油按摩r pat pat, 鍚lin環保吹等等都很好好, 品簫用心, 唔係求其搞硬你就算, 深喉吞劍, 吹好耐吓, 吹到忍不住想要就上套, 先來狗仔式, 因囡囡本身幾高的關係, 所以狗仔式視覺效果好正, 一路插一路推佢圓圓嘅PAT PAT, 之後換男上, 感覺很狂野, 大波又軟熟, 大車特車, 就是這樣最後插到出野...之後一起訓在床上休息一陣, 事後一起沖涼時也一樣細心, 沖完之後仲有幫我著返哂衫, 最後比家用和閃人

服務: 好!! 預約順利、時間準、冇調包!!

技術: 各方的技很好, 由其是在沖涼時的浴缸鴛鴦浴, 更是我最喜歡

身材: 有34C天然大波, 有5呎5身材頭玲瓏浮突, 再加上她是瘦底的系列, 火辣身材, 皮膚好滑

樣貌: 靚女又sexy, 如果帶埋眼鏡的感覺一定淫蕩之餘更有一種狂野feel

返食: 食髓知味, 必須去返食。

Delta人姣又放, 態度唔串, 做愛仲非常投入, 又有女友FEEL, 咁嘅服務同質素, Delta必成大器, 絕對係惹火尤物, 800好過晒外面成1000果D女女, 我會再去搵佢啦。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
個樣勁淫,好鬼正
無得彈吖
奶大股圓泰誘人 !! ! !
惹火尤物
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
樣靚身型正
超正美人
真係正到暈~!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:17