NY KaKa ㊙ 新女 服務100%保證爽 S型身段の求哥草 喜好性玩具✔

97 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY Ka Ka
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A46685-尖沙咀-美少女-NYKaKa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"NY KaKa ㊙ 新女 服務100%保證爽 S型身段の求哥草 喜好性玩具✔

【NY KaKa】

樣貌: ★★★★★ 女人味非凡 非常迷人 大眼水靈 非常淫蕩 咀唇好性感 NY推介,一定要介!

身材: ★★★★★★ 前突後翹 ,有傲人身材 ,心口一對C級粉乳 ,未除衫就漲卜卜、除左衫就對波就彈下彈下 ,堅挺得黎好有彈性 、引死人咩,仲要有蘿又有腰,個PAT又翹又好肉,皮膚好白滑、好白滑,非常非常DAP得杯落 !
服務態度: ★★★★★★ 女友FEEL(GFF)大車大咀大錫、波推水蕭、加埋【NY KaKa】佢周X娜既身材真係冇得FIGHT

NY KaKa ㊙ 新女 服務100%保證爽 S型身段の求哥草 喜好性玩具✔

大乳高挑o靚模feel女女【NY KaKa】,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼仲有D淫蕩,事業線又長又深,睇到我流晒口水,掂  ! NY出品,比屬佳品!報左鐘先,幫我除衫除褲,呀女一除BRA,果然係BIG BALL蕩漾,而且係靚淺啡 LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆:loveliness: 、不過咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆靚模既心願 ,【NY KaKa】幫我抹身,細心,抵錫 !

上到床,我問可否加鐘、因為【NY KaKa】實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後【NY KaKa】幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮,芝芝見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 ,【NY KaKa】攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!NY又有美女推介,一定要支持下!

【NY KaKa】硬件出眾、又高挑又大粉波、仲要服務好、夠投入、仲要可以大車、絕對好玩好砌既o靚模級女女!

四川佬

[優質服務] [四川佬] 遇上kaka,險被強姦

哎,其實俾我老人家清淨一下睇吓141搵吓女仲開心啦。抱住個幾歲大嘅男孫點會有抱住個18歲嘅C級女郎爽呢?

講番Kaka,上次佢嚟嗰陣搵過佢,可惜係最後1-2日我先披甲上陣,所以未有機會報捷和出報告。kaka年齡20,少肥,靚天然C波,淺啡lin頭,皮膚白,中等多毛。相頭未必係NY公司近來最靚嘅幾個女仔其中之一,不過都算靚女,牙有少少唔齊,但勝在又乖,又聽話,又熱情。女女俾心機侍浴,吹到雪雪聲,好似想我爆喺佢嘴入面咁。講到入洞,女女個窿窿好窄,好好天然水,唔似成日用。我強姦咗佢十多分鐘後,女女開始慶合合,一路自己un,一路主動車我,又主動要求我換姿勢,叫我屌深D。同時佢下面有流晒口水,淫態盡露。我呢D老江湖其實對呢D對白無乜感覺,不過我知道有好多師兄弟好buy呢套,所以我只係如實相報。我換咗幾個姿勢,派貨喺佢心口,跟住女女仲話我射好多,話我搞得佢舒服。

總結 - 女女樣一般,勝在皮膚好,經驗淺,服務搭夠。條女有D似平常唔多做愛,見到個陌生男人就像發洩佢所有淫慾。 雖然不是天姿國色,但呢個價錢,一試無妨。有圖有真相,自己衡量。

10.JPG 11.JPG
14.JPG 15.JPG

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2"
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

回帖獎勵 +1 元錢

毒龍鑽,吹蕭正,屌後欄,屌閪爽! 吊完西後盡情爆射佢個咀

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

高佻身材好

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:25