NY Lolita本地學生 ㊙ 100%陀地女神 苗條の超級靚女 香港大專生

96 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY Lolita 本地學生
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44703-尖沙咀-美少女-NYLolita本地學生.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"NY Lolita本地學生 ㊙ 100%陀地女神 苗條の超級靚女 香港大專生

真正 Local U 學生妹妹《 陀地女神 》事業線深長 為港爭光
靚女本地人, 20頭, 在校學生, 偶爾day-off出黎賺外快, 非常勤力, 全程粵語溝通, 當然英文亦考唔到佢, 普通話就普普通通~

相貌: 天生雙眼皮, 眼大夠電力, 面尖鼻高, 幾靚女, 中上水準, 而且睇落完全冇撈味, 唔係蘭X芳或night club既靚女可以相提並論, 食過既老友都話港妹黎講相當唔錯

身型: model既身型, 走肥而大燈, 有人話C級有人話D級, 我唔識分, 但手感好彈手又墜手, 我兩隻手要再大D先ZA得晒對波, 天然波波, 冇肚仔, 咁樣先係瘦底大波, 著起件BRA, 事業線深長, 平時去海灘一定溝死仔, 港女事業線咁深既真係屈指可數

功架: 雖然冇專業訓練, 但波推水蕭環吹奶lin啜袋都識, 而且功架亦唔錯, 好似對佢boy friend咁投入, 邊啜邊輕輕發出呻吟聲, 佢話以前同男友就睇住av做, 咁好學, 點會唔掂, 加分!

20頭港女本來就買少見少, 有得食仲唔食咩, 而且《 陀地女神 》條件亦比一般港妹優勝(至少我蒲咁耐night club未遇過佢呢挺), 價錢比起其他港妹場又真係抵玩好多, 港女愛好者又點可以錯過呢!  

女女唔比我影正面。。。

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2            "

回帖獎勵 +1 元錢

毒龍鑽,吹蕭正,屌後欄,屌閪爽! 吊完西後盡情爆射佢個咀

回帖獎勵 +1 元錢

無得彈吖

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享靚女。

回帖獎勵 +1 元錢

身材一流

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:01