[賽後報告] 王飞三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺上套即黎在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響

名稱: 王飞
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26440-深水埗-一樓一-王飞.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽朋友講深水埗黎左條新囡,服務唔錯,趁放假就上去試下,新女开飞樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。女女為我按摩推油,手骨又唔錯,穴位幾準力度唔錯,落足心機服務,手勢溫柔無比,按完推完疲勞盡消,深層肌肉勞損,开飞就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺上套即黎在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,之後帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,再來轉身對住塊鏡;企喺开飞後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。屌得咁撚過癮,开飞梗係會係下次返桌目標啦。
回復 ironwoman #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 ironwoman #1 的帖子

長髮標緻深喉吹蕭。

一定要屌呢條女!