童顏巨乳TT0081

名稱: TT0081
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A50968尖沙咀-美少女-TT0081.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

服務:大車69
身才:34D走肥165cm
態度:17歲初做好玩得

今次TT 公司有好多幼幼,ag介紹0081,去就試下,又係零等侯嘅安排,ag都值得一讚。
去到見到佳人,果然靚女,輪廓好sharp,約164高,34大D波,童顏巨乳,先抱抱小車一陣,漸變大車,好sweet,於是就報鐘啦。
之後去洗白白,都唔求其,我仲幫佢洗下妹妹。出到去我食下佢先,搞到佢典來典去,喉嚨發出勾瑰奪魄嘅声音,個衰妹之後拉我上黎,鑽去我兩腳之間,施展其魔笛追魂功夫,我就繼續乃佢小豆,呢個男上69都玩左好耐,大家都已頂唔順,就上套入正場。
我拉佢去鏡前後入,手就揸波,睇住呢個咁淫嘅畫面係甘插,真係唔頂得几耐,加埋佢D淒厲嘅叫聲,好快就勁爆漿啦!
個樣有D似容XX正啊thx share
Thanks for sharing and report!
多謝分享靚女。
she is eatable.. thanks for share

多謝師兄分享,青春幼幼身材誘人。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:30