溫柔体貼TT0079

名稱: TT0079
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A50936尖沙咀-美少女-TT0079.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

服務:大車69
身才:34C,160cm
態度:溫柔体貼

今次約呢個TT0079,160高,波路唔野少,有34C。女女靚女得黎似乎几淫底,果然係高級服務型,報鐘之後抱抱,順便車一下,佢話見我咁靚仔,車牌比其他人大D,之後就進入F1 mode,舌戰開始,車到天昏地暗,哈哈好冧。我一路車一路揸下波波,,女女屬有料之人,波波彈手手感好正。
之後拿拿林去沖涼,沖完出黎我先食一輪波波,再轉個頭去食鮑,佢話我就乃得佢好爽,好快就高潮左,唔理真假都好真係冧死仔。之役我瞓低,比佢吹,手就玩大波。佢之前在另一公司甘受歡迎係有原因嘅,吹功原來好勁下,差Dko我。
吹到我都夠哂皮,叫佢上套坐落黎,大波在上搖晃,真爽,忍唔住又係甘揸波,到甘上下我拉佢去鏡前後入,手就揸波,睇住呢個咁淫嘅畫面係甘插,真係唔頂得几耐,加埋佢D淒厲嘅叫聲,好快就勁爆漿啦!

都靚呀正呀幼幼
Thx share
都靚呀正!!都靚呀正!!
Thanks for share!!
Thanks for sharing and report!
多謝分享靚女。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:42