得意妹TT0078

名稱: TT0079
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A50936尖沙咀-美少女-TT0078.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

服務:大車69
身才:34C,162cm
態度:可愛搞鬼

起先見到TT0078嘅廣告,感覺好正,真人更系熱情如火好主動,當然呢個係我個人經歷投射,,其他人唔同咪插我!
事關0078一報完鐘,我問叔叔中意車車得唔得,佢就直頭一野車埋泥,我咀唇打開少少,佢就馬上伸唎過泥攻陷我,我馬上伸唎還拖,有理冇理舌戰一番,之後肉帛相見沖涼,水中再車不停,我更親手洗鮑,準備一陣食餐飽。出到床我已急不及待,壓住佢大車,再一路咀落去,令佢亦嬌喘不停,到了妹妹之前我先用閃電唎快舔佢小豆,然後打圈,上挑下壓,令佢典來典去,食到佢發出勾魂奪魄之呻吟,我等佢夠皮之後,至比佢投桃報李。佢吹功亦不俗,几次令我快要爆漿,我馬上叫佢轉攻旦旦,仲乃埋袋底,順便回氣再戰。到正場啦,我先玩狗仔,好窄好正,抽插一番之後,車念又起,叫女女訓低車住插,車到唔停,車到HIGH就爆左。
Thanks for sharing and report!
多謝分享靚女。
可愛靚女
短髮美女啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:32