NY 豪乳空姐 🚀 S-body 21寸超幼腰 36E-F 豐滿豪乳 波推+夾腸✔

92 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
簽到
名稱: NY 豪乳空姐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A42270-尖沙咀-美少女-NY豪乳空姐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑、索女一名、 超NICE超熱情 、正宗人靚聲甜、model身型仲要有長腿加埋36E級爆波同埋靚股、超級幼腰,瘦底大波,遠勝超模,足以令人噴血 ,俾到我好正既明星FEEL:loveliness: ,呢件model真人電力十足
外形靚過靚摸,把聲極甜 、有如中學生學妹咁:loveliness: 、
後生妹空姐、皮膚好滑、身材1.72m高、高挑、長腿、E級墜手波波
服務好、有FEEL又有HEART 、絕無冷場、今期唔食真係對唔住自己細佬

NY 豪乳空姐 ✈兩手渣唔曬 堅挺E巨乳 超幼腰 教我衝上雲蕭✈

過程:
打電話BOOK,AGENT安排順利。上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我,我話OK,她即時已經用脹卜卜既心口頂住我,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間,我即刻緊緊抱住佢,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經,五指游走在其細緻白滑既手臂上、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀、轉去佢乳重深長既事業線上,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車!

前戲搞到興恰恰,欲火焚身,即使除晒衫都係熱辣辣,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下,簡直摸到我欲罷不能,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同明星美少女開始大戰,由此刻既兵鋒正勁到那刻既如釋重負,爆乳模特明星樣就係正。

整體真係好高分、有硬件同時呀女亦真係一個甜到爆既女孩 。
記得某師兄講過一句: 你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我地更加要對佢溫柔d:loveliness: : 。

總結:
樣貌: ★★★★
身材: ★★★★
態度: ★★★★★
整體: ★★★★★
返食率: ★★★★★

NY 豪乳空姐 今周女神、必定返食!

NY 豪乳空姐 真人更好睇!

[每月推介] NY 豪乳空姐:E cup amazing huge ball slim waist with big car and tight tunnel

前言: 最近食左好多, 但都系先寫左大波豪乳空姐先

長話短説, 樣好sexy,姐姐組,波E-F cup,完美波形,100%真波,不下垂,全走肥,冇公仔

服務: 超正,好nice,態度好,沖涼加波波來全身body massage,吹功上乘,唔叫唔停,女女一做起愛來就變痴女,女女下面真是好窄,好難入,大大大車住出,好滿意,會再食

Overall: 合喜歡大波和服務好,如果要幼幼不合

廢話少講,去相

=======================================================
武當路遲 [純粹分享] 【暴乳】瘦底大波 乳出驚淫 一手不能掌握 ※NY 豪乳空姐 ※
收工唸自返屋企 典G友淫威信禾話呢個非直不可 可得可得可很得 哦 又去睇下 真淫幾令
最緊要係對(.)(.) 包都包唔自 太趕爽機都矛帶 求其濕鳩手G影幾張算  

NY 豪乳空姐 湖不淫 短髮姐姐
目側有36E-F巨波波 啡LIN 小乳雲
高約 5呎3-4左右 全走肥 股可可肉 矛公仔
大眼  一般白滑

可笑容 幾可傾 完全唔水破冰

前後侍浴 有主動幫禾BODY 水蕉 會幫禾抺干身

床上表現
先大車車車車車車車車車車車車車車車車
有波推 先錫禾耳仔 然後波推 再夾腸仔
吹功一流 有眼神交流 做時超級投入
先女騎上 可大可搖可晃 之後 轉男上 摟實禾
雙腳糾纏著禾不能動彈 轉後推 推推推
打左幾野肥股 側身後推 啪啪啪
AT THE END 都係男上 摟實壓自波波 車自衝出....
影爽可很配合 但矛爽G球其手G影左幾張

就係貢多

多謝收睇

【可波】右泥同佢沖上暈霄 ※ 豪乳空姐 ※   
見佢返 又約個時間同佢沖上暈霄顛  
NY 豪乳空姐
佢話波波得36C禾目側應該D-E都有 中啡 中的
矛尺 可能5呎3-4左右 全走肥 有腰 有腿
可白可滑 短髮  可笑容 可可傾

前後侍浴
有屌水車 前波推 有凶很水蕉

床上表現
先錫禾耳仍他 再慢慢鍚禾波波
再環保吹 吹功唔錯 間中有眼神交流
做時幾肉緊 摟實禾 女上時功夫都唔差
波波盪來盪去 睇都禾眼都特埋
細細粒 掛佢輕易而舉 掛到佢依娃鬼叫
股股特特 雙手伸前揸實對波 推推推啪啪啪
到最後禾郁時 佢肉緊非常 叫得可大声
最後撐起佢雙腳自交米青

整體總結 姐姐抓 有波 有淫 有功架 係貢多

多謝收睇

[優質服務] 正宗廟細燈籠大、巨乳掌摑我擊敗 - NY 豪乳空姐
s9394

1) 進房
上兩次刀睇吾到佢,
以為有緣無分,
多謝NY agent 悉心安排,
一睇,正宗廟細燈籠大,
最少有級依,波波竹筍shape 又夠尖,
系正常男人見到,
刀會尻硬即食。

2) 沖涼
Extremely keen to wash me
整番part 巨乳夾腸,
夾上夾落,近距離目擊巨乳典樣把little sch 吞噬,
當然有波推胸&背,
無水蕉,有大水車。

3) BJ & ML
中急追,
女女成日話佢咀太小,
但刀見好努力吞吐,
刀追好耐,
上膠入,
女女手腳柔軟度高,
即可按實女女双腿呈M字,
俾我完全插入,
一路插,我刀突登騰空番一隻手,
黎招五爪揸双乳,
Mud 刀做齊,
一手抱起上樹,
一路插、一路側身喺鏡望,
我同女女之間,有兩包好大包米,
最後,指示女女著番高爭鞋,
站立鏡前推爆佢!

相片不能轉載

試過你就知 38 24 36 係真架 !!!

回帖獎勵 +1 元錢

豐滿豪乳

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝報料