【JOEY】天然大湯碗波 !~仲不時望望我黎吹~~~~!!

名稱: Joey
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A41674-炮台山-兼職女郎-Joey.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

JOEY
+ b0 D2 E! N( V- d7 {5 }. b
$ j; m3 t) B$ ^除衫見到對波好正,天然大湯碗波 ! 囡囡完全冇撈味。囡囡温柔幫我除衫褲鞋襪,我又TUM下佢開心,讚佢好熱情,佢好欲拒還迎咁笑左笑,大家有講有笑,沖涼有BODY MASSAGE,D波波推就係爽,有水簫,佢仲不時望望我黎吹 ,攪到我差D爆晒出黎...% q0 }; m# _) {  M& l, r: J

f$ V: m$ R( x1 p3 c# \( r到床無即時搞野,囡囡幫我環吹錫lin奶袋,佢D技巧屬中級水準喇,勝在有heart,甜美可人兒肯做已經好抵讚 ! 啜lin、奶袋、深喉環保吹真係唔話得,呀女好熱情投入,搞到我都好鬼火熱,呀女幫我上套,換左幾個姿勢囡囡都聽話照做,有真水,有反應,叫床自然淫蕩,車住黎搞,真係好鬼正 ! 最後雙手渣波,我完全忍唔住就千萬精兵送晒比佢。
' q# r6 A. {' Q' q9 ^2 k4 f4 e2 H, R4 W' I% F+ X: H
事後有侍浴,搞店晒比埋家用,呀女叫我坐多陣,住係我大脾上面un,好似想食左我咁 ,我應承一定翻黎搵翻呢位小美人!
# G+ M0 W; V8 n  L' r0 E
0 V0 e7 q3 N) }呀女大波又鮮嫩,又有GFF,好回味呢種感覺 ! 加上agent又nice,真係要返食下囡囡
- u% M4 e! V  @( H( }4 ]7 V' J7 ^3 u
格萊德 發表於 2017-3-27 16:36
* Z( r& O$ l* E3 `JOEY
: _5 S% @% `) f. u7 x
# @: D; M* q, S" h7 o除衫見到對波好正,天然大湯碗波 ! 囡囡完全冇撈味。囡囡温柔幫我除衫褲鞋襪,我又TUM下佢開心,讚佢 ...
- {* |( `0 D4 J7 k5 r
Sweet sexy girl
回復 格萊德 #1 的帖子
) D+ }' i( R# S8 g8 P# G
' `" s. B* ~- F+ k3 D* `& Othanks for sharing
有機會試試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:58