【Tina】環保吹, 夠親切, 攪到我好享受, 精油按摩~~GOOD~~

名稱: Tina
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A49022-炮台山-兼職女郎-Tina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Tina
* k$ w' h6 i: I) k6 j
) `2 C7 l8 k" x5 d入房時, 眼前位有一位可愛少女企係我面前, 長頭髪, 大眼又甜美, 勁有學生妹feel~9 R1 M/ A$ E' X$ k# h
真係好難抵擋, 女女俾我讚到好開心, 好熱情咁玩我JJ,
* z9 C7 F$ ]! B. Q  C2 p+ u) K好好笑容抱住我, 之後女女主動除我衫, 我都主動扶住佢腰, 好幼下, 又滑又白,
! }7 ?  w- S* B摸到我都有少少硬, 流口水同佢車左陣…
8 D' @2 q% b) z' n7 \* l9 I; v( [/ s8 m. w, B% y5 o

* o6 K1 G/ t  o沖涼我都幾主動摷佢,下面好敏感, 好易起水,  佢水中蕭好正宗, 好好feel !, H  P, S; H, {* H" ?! Q4 R
    ]- f" L' _5 U
上到床上, 女女用佢條脷會奶下小弟弟左面, 奶下右面, 奶下底咁, 好功夫, 之後不斷吹, 直至我叫佢上套 , 我小弟弟濕晒, 先女上, 啪啪聲咁好投入,  好享受, 我一手揸佢對波, 一手搖佢pat pat快d  女女呼吸聲加快, 我feel到小弟弟有强烈反應  要換一換pose就玩完....., y! H$ V3 o6 Z* ?2 W* q
, w. A( R5 _  i: h% H
樣貌:4.5/5 同ad相真系好似, 學生妹feel, 幾SWEET~~. {4 {- T' ?; I: q$ T3 E  `
4 z. a6 N' `9 \( m
身材:4.5/5 天然多汁, 走肥, patpat有肉地  F( _' @( d1 k5 a' g  S5 C

" I2 }' [2 b! b6 ?& v5 M; W8 v技術:4.5/5 環保吹, 夠親切, 攪到我好享受, 精油按摩
Nice boobs
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄……是否按摩,扑扑全餐……几銀?

回復 小鮑魚 #1 的帖子
6 C8 k1 c/ w, _# p# V# G+ \: l# S" s
thanks for sharing

望落似幾好

Thanks for your sharing.