Model Bo - 長髮美女,好有OL FEEL,頂級36D巨乳,5尺8高幼身材

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:長髮美女,好有OL FEEL
身材:頂級36D巨乳,5尺8高幼身材
過程:今朝收到訊息話來左件頂級天然大乳牛,夠高夠瘦,大波得來唔會話冇腰,完全岩食!!
一上到房睇真人,果然無介紹錯 ,即刻衝入去開波..一除衫..嘩!咁大對奶,呢次爽啦!
對住咁大對奶沖涼真係正,搓圓禁扁係咁玩,佢又唔會黑面仲玩番我細路轉頭..
沖完番上床享受下..服務好好,含吹賴啜全部做齊,功夫亦到家
爭D頂唔順就上套作戰..都係D基本招式,無咩特別,值得一提係佢反應唔錯,叫聲一流,過程都好用力,唔會揸流攤
而家D酒店妹有樣有服務有身材真係好難得,完事後沖涼傾左陣擺低家用就走
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
Thanks for sharing and report!
高幼身材
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享美女
多謝報料
多謝分享
回復 calvincheng #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 13:21