【winner】NEW~~~!長腿model, 岩晒心水一種衝動去奶腳~~

名稱: winner
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A50782-尖沙咀-兼職女郎-winner.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

winner8 |: w  ]+ e+ ?6 I6 M1 C

, Y. g' C2 D- \7 Q: |一睇啲相真係好鬼死誘人, 長腿model, 岩晒心水, 上房見女女, 比佢對長腿引死, 著住條熱褲,0 W  Y- d( L' |8 j8 y
又白滑, 好有一種衝動去奶腳XDDDDD3 `6 L/ W3 d0 k1 o9 Y$ @% F
同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身, 抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…! A, S3 i0 d! r# O& n9 A, E& B3 \, i1 J+ \5 q
我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!3 h: T7 a' X; * p% [8 U' c5 |, ^# W4 @: E1 d& f$ f- ?- Q
之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我7
Sweet sexy girl
回覆 讚好 不讚 使用道具

好似好正

回復 小wo子 #1 的帖子: Z; T8 n7 t4 l9 D# l: i3 W
# N1 A5 b8 \9 E+ \. W) H
thanks for sharing