[囡囡推介] 條女好識得調情,加上骨技好,服務好,吹簫好,屌完仲有得口爆,絕對值得一試!

簽到
名稱: Mandy中醫推拿
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A22657-北角-樓上骨-Mandy中醫推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約Mandy推拿按摩風流快活,入房見面,準時去到佢工作室,笑容甜美,大約有165cm高,凸凹有緻,模特兒身材正到爆,竹筍大波,有腰有羅,溫柔大方,解善人意,超有女朋友feel,忍唔住攬實佢車到慾火高燒慶合合,有氣氛又好激情,爽到佢細細呻吟,主動為我除衫陪同我一齊入浴室沖涼,佢特別溫柔撫摸我全身,洗到一乾二淨先出去,先黎穴位推拿按摩,開背有板有眼,手勢正宗,做到力夠穴位準,不愧係大場出身,真係好舒服,從頭到腳照顧十足,服務用心,絕唔馬虎,按鬆再推,要緊位落重力,真係好正,按到咁上下入前戲,一對堅挺又具彈性嘅蜜桃半露人前,真係睇到我細佬蠢蠢欲動,我就搓對靚乳掃佢妹妹仔,爽到佢轉身搶攻,床技更係出色,真係令我回味不已,摩打脷錫暈我全身敏感點,奶袋袋啜蛋蛋,吹奏出悅耳簫樂章,眼神交流,加深喉,正到不得了,橫瀨直啜,真係令我爽到震,一陣功夫,吹到碌野鬼咁硬,然後到帶套食主菜,先來個大字馬屌西,神仙洞穴又窄又濕,強烈嘅快感不但令囡囡高聲叫爽,更主動迎合我嘅衝擊,好讓巨蟒每次挺進都能更加深入,男上傳統位置,一路插一路激打車輪,屌到佢淫聲大西水長流,最後口爆完場,真係好爽!

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 onput #1 的帖子

多謝分享

Looks hot and sexy

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享!