[囡囡推介] 服務天后車厘子,波推擦背,夾腸水簫,全身漫遊,毒龍鑽,69式吹奏都有,屌到盡興大玩口爆都得,值得一試,爽到我樂不思蜀。

名稱: 車厘子
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A43684-元朗-樓上骨-車厘子.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩痕到元朗洗樓,見到車厘子啱眼緣就二話不說入房,樣貌標緻,身材豐滿,難得嘅銷魂性感靚女,肯定係好好屌,靚仔梗係有著數,傾下傾下,揸下對大波,一邊吹水一邊考牌,氣氛融合溫馨,各自除衫一齊沖涼,惹火嘅曲線起伏有致,雪白大波引死人,侍浴熱情招呼,洗白白波推擦背夾腸都有,洗得細緻又有心機,特別係對大波係我身後不停磨嘅時候我條野馬上彈咗起頭,二話不說水中吹奏,加深喉,吹到我忍唔住真係想口爆,
拿拿臨上床,攬實佢車能到慾火高燒激情澎湃,爽到佢呻吟出淫聲,爽到佢淫水震震轉身反擊,用舌頭舔勻我全身,奶袋錫蛋,電光火石之間黎毒龍鑽,爽死!擒住碌鳩再來個69式吹奏,大家瘋狂投入,好能舒服刺激,橫瀨直啜,最正嘅一樣野就係眼神中帶電,令我心跳加速,全身上下不自覺有反應,一邊啜一邊撩佢隻西子,好過癮,爽到佢淫水震震不斷呻吟……碌鳩已經硬到頂唔順,拿拿聲叫停,砌翻佢上套埋牙開波,騎住我擺動蛇腰瘋狂上下un,我幫手大力頂幾十野,佢淫聲大叫,表情肉緊又夠投入,鮑魚夾住細佬好鬼正,西水源源不斷湧緊出來,最後抱住掛鼓,真係好刺激!最後轉番正常位衝刺,屌到腳仔都軟埋,興奮到大玩口爆派彩,就係爽!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享