[囡囡動向] 陀地巨乳39FMiM毛毛多多性慾勁強,總之就勁好砌屌完噴水

名稱: 陀地巨乳39FMiMi
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A40200-觀塘-一樓一-陀地巨乳39FMiMi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排個市過山車咁大上大落,都不知幾大壓力,夜晚瞓都瞓唔着!都要搵人減下壓喇!最好係識扮秘書,梗係搵識潮吹陀地巨乳39FMiM啦!一開門見到啦,白色OL學生套裝加黑絲,似足我公司果個!「波士,先同你沖個涼,跟著幫你按摩鬆弛下,唔好唸D股票住!同我 relax下!」享受埋佢水中BM,一對靚波磨下磨下,爽死!沖完先趴低比佢按下揑下先,按頭,㩒肩頸掃落腰,放鬆個人,然後反轉按我手,胸,而我就開始伸手入裙底,搞佢下面!開始見濕,「唔…波士隻手好犀利...」跟著就攬著佢車埋嚟!慢慢伸入胸,搓佢奶頭,另一隻手開始鑽入佢個桃源洞,挖下,搓下,錫下,「波士...呀...呀...我妹妹頂唔順啦!吖!!!」噴出一股清流!搞到你high晒!到我咯噃!推佢個頭落去我條撚度「作為一個好秘書,你一定要照顧好小波士,知唔知!」佢繼續埋頭好吮,鳩頭打圈,吹入深淵!吹到咁上下,撕開絲襪搞我秘書!「呵!波士大力D!屌完秘書,股票唔會輸啦!大力D抽插!」經過一連串大幅上落,都以唔知幾多億成交!
Artkwan613516 發表於 2017-3-28 08:53
插西插得最入,吹得,摸得,屌得,乜都得!

嫩口大波既90後青春美少女,後生可愛!
鋒鋒囝95 發表於 2017-3-28 09:11
嫩口大波既90後青春美少女,後生可愛!

嫩口女朋友feel既,解決我鳩痕性需要!!
鋒鋒囝95 發表於 2017-3-28 09:12
嫩口女朋友feel既,解決我鳩痕性需要!!

極品大奶米雪
鋒鋒囝95 發表於 2017-3-28 09:12
極品大奶米雪

服务好,态度好,年轻好,漂亮好无可挑剔
回復 enjoyhk148 #1 的帖子

39寸巨乳陀地床功超班。
多謝師兄分享
回復 enjoyhk148 #1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享