[囡囡推介] 上環錦邦 ......... 絕色 ..... 仙人洞又窄又濕

名稱: 雲朵 格格
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A44034-上環-一樓一-雲朵格格.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

登錄/註冊後可看大圖

擒日到上環錦邦打野食,上咗靚過李嘉欣嘅雲朵真係好值得講,開門見面囡囡樣貌清秀斯文,有氣質有時代感,靚樣有李嘉欣feel,模特兒身材正到爆,前凸後翹,大約有167cm高,雪白皮膚,幼腰靚羅,雙腿修長,竹筍pink波又白又挺,簡直係性感十足,真係見到都令人浮想聯翩,入到大家先黎個熱情擁抱,竹筍pink波勁有壓迫感,壓住我好鬼舒服,忍唔住手多多jar落去係緊搓揉一番,jar到爽曬,佢有挑逗我碌野,男女都好興奮,互相捽慶大家,佢立馬幫我除衫沖涼,一返上床佢就按住我瘋狂勁玩,真係個無可多得嘅淫娃,一開始就錫頸,耳仔,條脷係咁撩撥我兩邊提子,好有feel,撩到硬曬汰,我就搓對挺拔性感竹筍pink波,掃埋佢仙人洞,爽到佢呻吟震震,前戲做得更加投入,有激情!奶袋啜蛋,好鬼正!帶袋吹奏,好鬼投入,橫瀨直啜,眼神交流,真係吹到雪雪聲,好能舒服刺激,一陣功夫,吹到碌鳩隨之變得又粗又硬,爽到我忍唔可忍,興奮到砌翻佢男上位置一野拮入,仙人洞又窄又濕,加速快推,夾住細佬,真係超好好拮,囡囡又夠投入肉緊,換女上時仲正,騎術一流,瘋狂上下un,我幫手大力頂,爽到佢欲仙欲死淫聲大叫,西水不斷湧緊出來,換推車啪啪聲,好激情!男女都好興奮,最後轉番正常位,一輪急攻猛撞,爽到佢攬實我狂叫昇天。真係好過引!
回覆 讚好 不讚 使用道具

good report!!!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

有氣質有時代感

多謝師兄分享。

多謝精彩報告