[新兵問路] 人在河內。。。。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日到步係舊城區真係無乜野食…單兵又唔識越南文真係窄窄地…夜D去本地人介紹架red light street睇下咩環境先。。
去河內酒店ktv坐吧檯比港幣4xx all u can drink, 包小姐坐檯(公司收)..女女小費25美金,ST100, LT 120
回復 fungoth #2 的帖子

求酒店名…謝謝
回復 Kazafwhy #3 的帖子

就叫河內酒店呀,HANOI HOTEL
回復 happylife #5 的帖子

去過好幾次。第一次坐房啤酒差不多港幣50罐,坐女又要給公司收費。之後都係坐吧檯all.u can drink plan..如上述所說。就在HANOI HOTEL大堂前台旁上2樓。女無fortuna酒店多選擇,但都可以揀到。七點半到八點女開始上班。九點半開始有跳舞看
fungoth 發表於 2017-3-29 08:40
回復 happylife #5 的帖子

去過好幾次。第一次坐房啤酒差不多港幣50罐,坐女又要給公司收費。之後都係坐吧 ...

LT 120就是抵吊,女是否可以帶回自己的酒店還是要在該ktv河內酒店內租
如果可以帶回自己酒店,酒店會否收女女過路費
sorry 打錯LT150..
如果住樓上河內酒店可帶女免過路費。如果住外面要先問媽咪/女女,唔係所有女都出去外面。我試過住舊城區oriental hotel可帶女無收費。重有戴紅牌不方便,藍牌方便
fungoth 發表於 2017-3-29 12:13
sorry 打錯LT150..
如果住樓上河內酒店可帶女免過路費。如果住外面要先問媽咪/女女,唔係所有女都出去外面。我試過住舊城區oriental hotel可帶女無收費。重有戴紅牌不方便,藍牌方便

多謝師兄,最重要不用住在該處,因河內酒店或fortune hotel有點小貴,最重要知道河內也可帶回自己酒店
河內酒店通常我agoda訂450-500港幣.. Fortuna我試過ST找媽咪訂短房2個鐘60美金幾貴。問過Fortuna只有一部分女女願意出去其他酒店,但要貴10美金,ST130, LT190
多謝師兄分享
Fortuna hotel 啲女女高質。但收费比較貴。
fungoth 發表於 2017-3-30 08:08
河內酒店通常我agoda訂450-500港幣.. Fortuna我試過ST找媽咪訂短房2個鐘60美金幾貴。問過Fortuna只有一部分女女願意出去其他酒店,但要貴10美金,ST130, LT190

去ktv看來還是到hcm後再試
fungoth 發表於 2017-3-28 18:19
去河內酒店ktv坐吧檯比港幣4xx all u can drink, 包小姐坐檯(公司收)..女女小費25美金,ST100, LT 120

ST100, LT 150

差US50 , 咁一定LT啦~~~~~~
找个摩的或者问宾馆的小弟
回復 Kazafwhy #1 的帖子

我都就來去,怕無野玩
找你妹 發表於 2017-4-1 17:58
找个摩的或者问宾馆的小弟

巷仔內的................
thanks brother detail report
谢谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:44