樓主: brian120101

[正宗桑拿] 月亮灣

ching 冇野玩架

師兄,想問下間場系邊?正骨中式小費簽幾多?大堂最低小費簽幾多?唔該嗮。。
回復 霸氣國際你看 #22 的帖子

罗湖区文錦渡春风路3006号五矿大厦2楼, 中式好似118, 小貢一毬80-100, 送大堂, 小費一般比40
多謝分享
markstyle666 發表於 2017-5-8 18:48
回復 霸氣國際你看 #22 的帖子

罗湖区文錦渡春风路3006号五矿大厦2楼, 中式好似118, 小貢一毬80-100, 送大堂, 小費一般比40

唔該嗮師兄解答
留名學野
多謝分享
brian120101 發表於 2017-3-29 13:33
阿嬋留返俾你-_-
挑就挑戰d美容部幼幼啦

咁你真係要比D(心',機搵。。我經常去。。正骨到乜咁。。按香分仲遇到D到位少少一
去過一次,大部份女客。有廿碎技師,但開大燈同玻璃磨砂門,係房都無鬼鼠機,有我都唔要。。。。

月亮灣 有邪 師兄手段一定係祖師級 睇到好樣難好樣百中無一 有巡訪 比你鬼到都神呀
paikboss 發表於 2017-10-3 23:12
月亮灣 有邪 師兄手段一定係祖師級 睇到好樣難好樣百中無一 有巡訪 比你鬼到都神呀

咁又唔係咁講既...
呢間場我8,9年前已經成日去....
呢兩年真係好多技師都有鬼鼠野做
人工又唔高,
我自問自己唔係劉華咁既樣,但我經常性同技師係房起機,鬆腿又係一上鐘又係玩棍多過玩我腳(唔係阿嬋 )
試過起機...又試過係間房執技師一劑,又約過出去酒店打下友誼波
唔好問我有冇俾錢佢啦,出黎玩,錢好少事
我習慣俾技師自己簽,佢亦唔敢簽多
正骨...但好多時都有邪既...
熊。貓 發表於 2017-11-27 18:51
咁又唔係咁講既...
呢間場我8,9年前已經成日去....
呢兩年真係好多技師都有鬼鼠野做

@@//師父 請受弟子一拜...可能我做人比較冷淡...同佢地好少溝通...直接係房執技師一劑呢野唔講得笑呀...女女唔怕比人巡到咩...哈哈...
paikboss 發表於 2017-11-28 15:56
@@//師父 請受弟子一拜...可能我做人比較冷淡...同佢地好少溝通...直接係房執技師一劑呢野唔講得笑呀...女女唔怕比人巡到咩...哈哈...

有D房其實係好難睇到入面的....房入面睇出面就好,所以係房一見到外面有人行過就可以停一停...呢D FEEL...仲激過你去野戰
熊。貓 發表於 2017-11-30 12:31
有D房其實係好難睇到入面的....房入面睇出面就好,所以係房一見到外面有人行過就可以停一停...呢D FEEL...仲激過你去野戰

師父好野....真係高手高手高高手....
paikboss 發表於 2017-11-30 13:37
師父好野....真係高手高手高高手....

正骨場唔代表唔可以做咸濕野.
好多骨場我都直情係房入面同條女開大,都冇咩人知(又或者其實人地都唔會去理啦)
熊。貓 發表於 2017-11-30 13:55
正骨場唔代表唔可以做咸濕野.
好多骨場我都直情係房入面同條女開大,都冇咩人知(又或者其實人地都唔會去理啦)

哈哈...本事呢D野唔係個個得既....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:36