高級場所Club Avenue Spa! 靚女技師Susan,豪放好玩,返啅首...

名稱: Club Avenue SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45844-灣仔-水療SPA-ClubAvenueSPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

班同事食完飯,有小小醉意,見時間常早,搵個地方Relax,記得附近有間CLUB AVENUE SPA,出名後生女多,行行吓已經到咗樓下。
去到見間場如傳閒中裝修幾靚,環境優雅,地方乾淨,OK,無嚟錯。
招呼唔錯,問咗我要求就帶我入房,先沖涼,出嚟靚女到了,又真係OK喎,望佢都係20左右,樣子清純,好有女朋友Feel,身材出眾,白色套裝下見到咪咪幾大吓,身形瘦削,長髮,笑起嚟幾甜,佢叫*Susan*,見我OK就上前攬一攬我,仲比個Kiss我添,又幾主動喎。上床DUP骨時已經好主動撩我傾謁,傾落又幾啱咀形,佢性格幾開朗,對手一路幫我DUP無停過,後生女嚟講,佢功夫算唔錯,有文有路,力水幾啱我,再大力小小就更好,穴位都有學過,DUP完全身都鬆晒,整體合格之上。
再落油推全身,我所知有波推,佢先出手落踭堅推,頸腰背位置都推得好有心機,過程唔嗎夫,再嚟就除衫趴在我背脊上,話咗佢咪咪唔細,一壓茖嚟好軟熟,技巧一流,好舒服,*Susan*又嚟我耳邊呻吟吓,真係攞我命,細佬要起立致敬,細心抺乾D油,又蘭花手R我屁股,爽到好難頂,轉身我就唔氣啦,懷抱佳人,放肆出手上揸下摷,*Susan*好鬼馬不停話唔好,但又放任比我淫慾,我兩隻手好唔得閒,佢雙手都好忙,一隻捽我粒lin,一隻摸我細佬,再落油撫弄,硬到我頂唔順,爆到佢成身都係,完事仲輕撫我細佬,等我享受快感餘韻,真識趣!
細心幫我清潔,等我沖完涼出嚟佢都未走,話幫我按吓頭,夠鐘仲送我出去,真係有家教!

*Susan*靚女唔係得個吹字,有相你睇呢!

susan1.jpeg susan2.jpeg susan3.jpeg susan4.jpeg susan6.jpeg susan5.jpeg susan7.jpeg susan8.jpeg susan9.jpeg susan11.jpeg susan10.jpeg
回復 whchuiii #1 的帖子

甘好玩 身心舒服...值得一試
爆到佢成身都係,咁激
值得一試
多謝分享
Thanks for sharing!1
Susan is lovely with a great body!!
Looks sweet and sexy
回復 whchuiii #1 的帖子

noted & thanks
爆到佢成身都係,呢下加分啦,一定要試下
多謝ching分享
一個字   正
搞到我心郁郁,勁想要去見識下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 08:01