[賽後報告] 超大波洋洋真係乜都有得玩攪到我喪high不能忘記你

簽到
名稱: 洋洋
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A48395-旺角-一樓一-洋洋.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日周圍貢想搵嘢玩,上網見到旺角有間新嘢,睇網都幾過癮,佢寫乜都有得玩,睇相都唔錯,地方干淨,所以本住探險心情去睇下,事先電話預約好就上去,去到門口見到樓下係夜總會,搭电梯上到去,門口無乜識認,只有歡迎光臨牌,於是按鈡,開門囡囡係洋洋,見佢一身性感衣服,最主要係好撚大個波,2隻手都揸唔哂單邊嗰種,心唸淨玩波都有排玩,於是入房。
入到去比我一個驚喜,有客㕔,環境舒服,燈光柔和,好high舒服個隻,佢招呼我慢慢坐飲汔水,之後就陪我入房除衫,房間夠大夠溫馨,重掛咗好多制服,重有按摩床,睇落真係乜都有,佢同我講唔係睇,真係有,我同佢講我唔駛去到咁激,佢話嚟到呢度嘅客人佢都會好好配合,本人對扑嘢無乜要求,只係要夠姣,夠顛,夠大聲同舔西就夠。
洋洋幇我冲涼,先用佢對好閪大嘅波同我波推,嘩呢對波真真係堅波,大夾滑,到轉身佢重用對大波包住我塊面,原來真係好撚過癮,跟住夾腸仔當然唔少得,最攞命係水簫,吹撚到BB仆仆,出黎玩就係要呢D。
入房再玩過,全程由佢做主動,我做皇帝,全身漫遊,春袋,鳩根,會陰都比佢又錫又啜到起鳩哂鳼皮扯硬旗,最好玩係佢對大奶,好啜好吸又好揸,玩到唔離口,唔離手,佢同我講佢好痕好想屌西,呢次實行啜住Lin嚟插,要女上,呢個洋洋果然有成吉思汗血統,真係草原騎士,騎功一流,雖然有空調,都攪撚到成吉思汗打仔,爽到爆,當然我要嘅要求,洋洋完全做足哂,佢一邊騎,一邊車,我邊撬邊揸,然後轉狗仔,洋洋尾牙夠肉地,推到啪啪聲,不知幾爽,加上佢叫床厲害,我真的不能忘記你。
最後我梗係唔哂嘢,嚟個六九互舔,佢吹我吹得好厲害,幾乎想連我春袋都食鳩埋,我都唔蝕底,舔到佢鮑魚開開合合,最後佢狂衝剌,我被吹爆了,而且吮到干干淨淨,今次真係吹鳩脹,下次再嚟同佢死個。
呢個洋洋值得推薦比各師兄,因為佢無限想象而且確實落力,同时地方優雅唔催鈡,如果各位師兄唔想去D咁開揚嘅埸,不防参孝吓。
Nice report.
回復 bccee #1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
吮到干干淨淨
多謝師兄分享。
多謝師兄分享
回復 bccee #1 的帖子

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區