[唱K-GF] 性戰士系列測試 金來閣 88號

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出PO啦, 不如出個性戰士測試系列, 而家得閒會試返以前試過嘅服務皇后, 再測試佢地嘅極限!

來仔孖八, 紅牌嚟, 係我響來仔試過最好服務嘅三甲, 隨時係第一位. 講樣, 雖然係師奶仔, 但上左妝唔差. 個身型真幾好, 身高5呎3上下, 係堅走肥, 唔係好多師兄定義嗰種少肉地, 係堅收身有波有腰羅由挺.

沖涼水簫算標準功架, 好鍾意用波同你做body, 我一見佢咁high就知點測試佢.

出嚟做背, 錫耳仔錫背無偷懶真係識用用舌頭, 毒龍真係做得好好! 我好care呢一part, 佢先鑽外, 跟手真係伸條利入去, 再督幾下, 好落力做, 做左四五次先翻身.

去到前面, 用波同我做body, 用妹妹磨我下面, 見到佢好high, 更confirm之後我要點玩. 佢錫lin好正好比心機, 好舒服. 跟住我叫佢上面, 我起身狂錫佢lin, 邊舔另一隻手指把玩, 佢叫得好high, 用妹妹卒我腹肌, 呢個先係佢G點, 錫左5分鐘, 佢背脊開始出汗, 囡囡背脊出汗只有兩個原因, 一個係痛, 一個係HIGH. 而家明顯係後者.

之後我都HIGH, 我好少同女乃西. 叫佢69, 我乃西, 佢吹, 點知佢突然深度毒龍, 好L正! 吹>毒龍>吹>毒龍>吹>毒龍, 哇三轉!!!! 我有用手指嘗試入肛, 佢話honey 嗰度唔得啊, 好有禮貌, 抵錫. 之後佢轉身再吹, 佢要試成條入晒但失敗左, 不過都有2/3條入左去. 我發現佢鍾意錫LIN多過乃西.

正場, 女上, 大力頂佢佢會大叫, 問佢痛唔痛, 佢話頂到. 嘿, 呢次到忍耐力測試, 我坐起身歡喜佛式, 邊乃LIN邊做, 雙手抱緊唔比走, 乃一陣LIN再大車再乃LIN, 佢叫到同AV有得揮, 一摸背脊又出汗, 咁HIGH等我睇你係咪真係頂得, 轉狗仔, 八淺一深, 深嗰下我會出力頂, 佢慘叫一聲, 我響佢耳仔邊問佢痛唔痛, 佢無答我, 咬住嘴唇, 我之後都係淺入但好快速, 佢好似ok, 我突然再奇襲一下大力深插, 佢又再慘叫, 無力地話: 太入會痛. 我就大車佢, 同佢講: 你咁乖, 錫住你. 再摸, 成個背脊都係汗, high+痛快感o瓜. 再渣波, 佢連前面都出汗, 再淺入50下.
最後翻正面傳教士, 呢個post我出力插佢都頂到, 車住出野. 最後出門時佢話狗仔大力插頂唔順, 我錫左佢一啖話錫住你, 唔係你有排痛. 個妝可能出汗溶溶地, 睇得出有d師奶仔.

來仔紅牌, 食服務無得輸!

性戰士評分
車牌: A
錫LIN: B+
毒龍: A-
吹: B+
做愛FEEL: A-
樣: C+
身型: A-
加值服務(後門,顏射,口爆,SM): NIL

總評分: A-
值得一戰再戰!!!!

謝謝師兄報告,呢條女其實想試好耐。
回覆 讚好 不讚 使用道具

thank you report

回復 bigdickknight #1 的帖子

多謝師兄精彩告,睇到硬咗

好耐冇去來仔我都想試下😍

師兄亦係一名戰士

thank you report

thanks for sharing ching

Bel媽無做後都未去過!

多謝ching 詳細報告!

回復 異骨邪神 #11 的帖子

我不嬲都過膠做......唔會環

多謝ching 詳細報告

多謝分享

smallhorse 發表於 2017-3-29 16:56
回復 bigdickknight #1 的帖子

多謝師兄精彩告,睇到硬咗

Really a great report!!
睇到硬咗 x2

回復 bigdickknight #12 的帖子

條女通常返幾點?thx

回復 .3am #16 的帖子

返夜更多!!!!!!!!! 打去預約啦!!!!

回復 bigdickknight #17 的帖子

昨晚8點打去話冇返

回復 .3am #18 的帖子

可能M假....2號o個日凌晨12點幾都仲有!

回復 bigdickknight #19 的帖子

過2日再打去問問