艷舞秀女王 返食詳細報告

類別: 酒店預約 名稱: 艷舞秀女王
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/4593/澳門-酒店預約-帝皇預約-艷舞秀女王

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

豔舞秀女王
樣子: 相片好似就在果都房間拍噶 ,9成像,眼大  面細,越睇越靚, 23歲。

身材: 瘦底大波 ,166高

服務: 、水簫,波夾腸,全身漫遊,高級吹奏 吹左都有10分鐘 ,一路吹一路望住你勁好feel,大車牌。

態度: 健談好笑容,有禮貌,好撚淫⋯

http://mo.nightlife141.com/zh/4593/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E5%B8%9D%E7%9A%87%E9%A0%90%E7%B4%84-%E8%89%B7%E8%88%9E%E7%A7%80%E5%A5%B3%E7%8E%8B

過程:於忍無可忍喇,於是打電話帝皇預約約豔舞女王,入到好識do,攬住我,果刻好有女朋友feel,大家去沖涼,挑逗玩我支棍又細心沖洗,搽暈皂液來波推,俾佢咁舞一舞,支棍硬到成支金剛棒咁,跟手跪低幫我水中簫,用條脷不停打轉龜頭,慢慢吸啜,吹到我爽爆。

上床後,即來人體漫遊,遊落屁股,驚喜不斷來,環保吹,無怨深喉係我事前完全想不到、哇哇⋯次次深到盡頭,正到爆炸!!真係沒得再講啦!!!帶套後自動波女上,隻西水港鮑曉夾龜頭,多水多汁,又un又磨,自揸對波,姣樣話你知,佢好撚想要,足足同大戰20分鐘,前後共轉5、6插姿,全程好正,好似同女朋友做愛咁,咁既質素絕對低食,番食一定會
QQ图片20170329155001.jpg QQ图片20170329155046.jpg QQ图片20170329155055.jpg QQ图片20170329155421.jpg

多謝分享
謝謝支持
回復 大米情人joy #3 的帖子

多謝師兄
只此機會
多謝師兄的支持
絕對值得返食
返食好正
謝謝評論
回復 大米情人joy #9 的帖子

靚女好正
謝謝師兄
師兄巴達快來支持一下
nice girl share 支持
多謝師兄
多謝支持
謝謝分享
多謝師兄

請問帝皇預約請問是在皇家金堡嗎?
回復 rxeus #17 的帖子

今日帝豪
報告詳細
今日有約

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:40