R俄妹Julie滿意報告,80分

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣子:80分,22歲靚女小妹妹,身材:95分,身型超級完美,服務:65分,有待改進.食樣食身材絕對推介,食服務可免,個小妹妹系走台模特兒 ,服務比較新手,只可以講食樣同身材已經值回票價
回復 WongQ #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝分享資信
師兄有冇得車?
回復 發利Happy老公 #6 的帖子

我吾會車囡囡,不過Julie真系很滿意
回復 發利Happy老公 #8 的帖子

大陸妹會同你沖涼,俄妹基本上吾會同你沖涼,食樣食身材試俄妹,食服務大陸妹,食個人鐘意食俄妹有自豪感
WongQ 發表於 2017-3-30 13:30
回復 發利Happy老公 #8 的帖子

大陸妹會同你沖涼,俄妹基本上吾會同你沖涼,食樣食身材試俄妹,食服務大陸妹,食個人鐘意食俄妹有自豪感

有俄妹會同你沖涼但唔多,之前有件俄妹係馬交做過基本上你要求到佢都做到,哩到都有好多佢嘅報告,但可惜去左韓國搵食因為可以留耐d
回復 WongQ #1 的帖子

多謝師兄分享
回復 發利Happy老公 #10 的帖子

俄妹系澳門可以住成30日,應該系話澳門客源少,上年食左件靚靚身材正ga俄妹,話澳門生意吾好,至於沖涼個項,你出國食囡d囡囡都吾會幫你沖涼,只能怪大陸妹服務水準太高
回復 WongQ #12 的帖子

俄妹有d你同佢熟左會同你沖,有d態度冇咁公式化都ok的,所以好多師兄都唔like揾俄妹冇乜服務,有好多俄妹係香港做完就會㴝澳門做,哩到比較多俄妹報告
回復 發利Happy老公 #13 的帖子

港澳兩邊走ga141俄妹多數系港澳揾10,20日快錢,佢地系佢地國家大多數吾系做囡囡,所以服務吾系話吾好,只系太新手,個個人口味吾一樣,系141只會食俄妹,1000蚊個價可以享受異國情調
回復 WongQ #14 的帖子

澳門哩到收1000,香港要1200,哩到抵食,不過好多俄妹新手好快會變老手,我識果d俄妹有d識揾到韓國搵食,已經唔考慮再返㴝,連返食機會都冇,好嘅俄妹真係留唔住
回復 發利Happy老公 #15 的帖子

良禽擇木而棲,澳門價又低,客又西,遲早好既大陸妹都冇得食
回復 低端無下限 #16 的帖子

聽d囡講澳門同香港d客都好nice好温柔應該唔算差掛...
回復 發利Happy老公 #17 的帖子

我同d女吹水,十個十個都話澳門客仆街 冇小費要求高賴死唔走粗暴變態,揀女好似揀老婆咁,
有兩個舊相好仲比人偷錢,講明以後唔會再來,d女講到香港好好,900,1000起步又冇麻煩,小費又多
回復 發利Happy老公 #17 的帖子

唔止講客,剩係講公司質素都差得遠,以我所知澳門某幾間公司都係要d女自己比房錢比廣告費比工具,d女個個來開工一星期皮費起碼6-7000,你話d女點會揀來澳門
回復 低端無下限 #18 的帖子

大陸妹好醒架,幾條女系氹仔租間5星級酒店房,走高端路線,然後用默默,微信成班姊妹拉客,又話自己系国內三綫名星,絲路學生,淘女郎,網紅,又說百度可以揸,開價5000,8000,10000點知上到房,完全是另一個人,看不上,突然間有5條女走入房迫你選,吾信自己系

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:01