有没有去過惠州家路大酒店的KTV

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想去家路,聽說小房錢和DJ才800+300,小妹才1100,1300過夜。想跟各位師兄求證一下。

最衰就係,就算人少只有一至二人,但DJ是必需的,不可不要!
回復 yahoo_man #2 的帖子

女包夜是這個價嗎?女得吾得?
去到邊玩到邊 發表於 2017-3-29 18:21
回復 yahoo_man #2 的帖子

女包夜是這個價嗎?女得吾得?

現在去K場找女,要睇你雞運啦!現在D女跟從前不一樣!好錫身吾優做!坐個台都收你4,5百!齋坐喝下酒甘就有錢賺,齋坐台收入都1,2萬一個月,點解要跟你上房比人屌呢!
仲有千一, 千三過夜, 唔係好信囉
坐枱都開緊5, 邊有咁平
白仔神 發表於 2017-3-30 10:09

都有..不過肯上房果啲..樣就真係麻麻囉..靚既好多都吾上房..不過吾靚上房都要千五..過夜..
聽人講淡水瓊x國際大酒店ktv不錯
有沒有c兄去過
我想復活節去一去
現在淡水普通細房唱歌都要過千~坐女300一400
有冇團呀!!!!!!!!!!!!
lukson 發表於 2017-3-30 10:39
都有..不過肯上房果啲..樣就真係麻麻囉..靚既好多都吾上房..不過吾靚上房都要千五..過夜..

所以價錢平都無用,性價比低。難為了細佬。
白仔神 發表於 2017-3-30 10:09

深圳平湖果邊重有1300過夜,但D女就吾好有要求了!肯跟客上房以經算有雞運了!哈哈…
多謝分享
yahoo_man 發表於 2017-3-30 08:19
現在去K場找女,要睇你雞運啦!現在D女跟從前不一樣!好錫身吾優做!坐個台都收你4,5百!齋坐喝下酒甘就有錢賺,齋坐台收入都1,2萬一個月,點解要跟你上房比人屌呢!

去桑拿(SN)好D...wor.

一定有波開(木魚....ma.).
唔同金魚玩...., 大家唔浪費時間.

2小時2q...., 仲有莞式 ISO 按摩 / 仲跳埋舞比您睇...tim.
大家純"技術"交流.
一路做一路傾計, 一路傾心事.

唔掃慶....ga.
用手機回應 3DMAX_2 #14 的帖子

SN?惠州?淡水?仲有咩?介绍下,pm我!唔該先!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:28