[囡囡推介] 先天淫娃巨乳 屌得佢高潮皇波推水蕭環保吹好正口爆呀!

名稱: Grace
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A39303-深水埗-一樓一-Grace.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見真人樣靚身材fit到爆,波大大40c寸真波,曲線身材索到爆,性感雙唇,甜蜜笑容,全身走肥,長美腿,傲人雙峰挺立,見到口水都流,笑淫淫望住我,眼大大,好鬼正,極有女朋友feel,相擁入懷狂抽水,輕車慢燃,性感雙唇吻到口水多多,吻到D衫褲全部除嗮,沖身仔細又熱情,做埋波推磨全身,雙峰夾腸,技術一流,水中蕭深喉一野到頂,好快我就谷精上腦,真係好難頂,叫停去床上再玩過,沖完上床要我慢慢享受唔卵使急,保證俾我玩足45分鐘,柔情似水甘玩波推,軟熟大波滑過我D肌膚,痕得黎又癢,搞到我細佬鳩頭都流出少少精液,好燃鬼舒服,跟住佢條舌頭出盡渾身解數服務我,毒龍鑽,鑽到菊花爆,環保吹,啜鳩奶袋,深喉含肉棍,69互錫互含,盡情狂錫鮑魚,舌尖入小穴,佢就繼續環保含撚奶鳩根,仲會吸啜奶舔扭轉龜頭,淫聲伴隨,美妙動聽,爽到我條老鳩都hodel唔住啦!拿拿臨上套性愛,多水靚鮑又窄又緊,post任意轉換,表情多多,好鬼投入,雙唇緊閉,仲吮埋手指,表演自摸揸波秀,淫眼挑逗無比享受,又淫又姣又放,令我精蟲黎到臨界邊緣就已經想爆啦,最後抽出細佬環保口爆,淫聲配合到位,櫻桃小嘴含住條野插十下就爆精,好正掂呀!
多謝師兄分享
多謝師兄分享, thanks for good report !!
Badmen888 發表於 2017-3-30 15:59
唔止手骨掂,胸夾功夫,技術純熟,爽到夾爆!!!!!

高挑長腿美女走肥36E巨乳水蕭口爆顔射吞精打真軍都得掂
鋒鋒囝95 發表於 2017-4-8 08:06
高挑長腿美女走肥36E巨乳水蕭口爆顔射吞精打真軍都得掂

先天淫娃巨乳 屌得佢高潮皇波推水蕭環保吹好正口爆呀!
鋒鋒囝95 發表於 2017-4-8 08:07
先天淫娃巨乳 屌得佢高潮皇波推水蕭環保吹好正口爆呀!

一於揸住豐滿雪白巨乳,
跟住啪!啪聲勁爽爆射!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:40