[hlau] Aki- 大波幼腰女女

簽到
名稱: Aki
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A50575-尖沙咀-美少女-Aki.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Aki

Nana超正,再約點知agent 話已經走了,介紹另一個 日系Aki 我,好失望 Nana冇機會再見,算啦又試下Aki,交帶準時上房,贊!

Aki,幾靚女相頭日本風,二十中歲左右,162高左右,走肥超幼腰幼手腳,皮膚好白滑有一行文字公仔在後腰股上,大C波中淺啡的,鮑毛不長不短算幾靚算一缐好少皮夠窄。

入房女問OK? 我話OK,傾下計女女英文算好,女女問我日文識冇,我話只ohayogozayimasu,kawaiidesune之類,哈哈,大家笑下,攬一下碰車下先,坐低傾陣之後,女女問pay first ok? Ok冇問題,之後女女同我一齊沖涼,洗得好仔細,車下,之後大家mouth wash 即有大車啦,出黎我攬住女女錫,坦克車啜脷,我錫啜女女全身上下前後,個身好香,我瞓低女女服侍我,catbath啜我奶頭,之後環吹上級好有啜力又算又瀬,我玩身玩面頭髮好正,吹一輪女女幫我上自帶杜Air潤,女上騎,夠窄,我揸波又玩股,身滑波超大,女女前後磨又上下騎,好爽,我狂揸大波,一輪後我抱住女女由下至上插,對波壓住勁又香超爽,錫啜耳仔頸,女女叫我咪咁大聲,轉狗仔,鮑望下先入,我揸波玩股玩腳推,超正!啪啪聲推爽到爆,幼腰同股狂玩,又揸下波,又拉女女單手推,再拉女女上黎抱著波插,爽死。轉男上,坦克車啜脷插,M腳,我揸大波,啜錫女波同冇毛乾淨加拿大,好正,腳上膊交义腳錫啜錫腳插,對腳幾正又啜又錫又咬腳趾,狂掃女條腿,正!腳上膊揸波揸股推女女,腳上膊打椿,女女又叫我咪咁大聲,于是想再車女女,女女突然令開面唔比我車,又再我咪叫咁大聲有D唔happy 咁,勁插好耐女頂唔順,唔小心錫到鼻女大叫一聲,抹面一下黑咗面,落床開冷氣,我問乜事女話no kiss 當堂軟咗,女女上床深呼吸幾下,女女冷靜下之後好番,再開始劣我J再繼續,我揸波玩股,女又自己車番我大脷車,冇乜時間手射出算,突然好爽忍唔住射咗,射好高成床大家成身都係,之後女好緊張抹床,之後各自去沖涼。

沖涼後又冇乜野笑番傾計,女女話仲有成個星期先走,下次先比我抄牌,過時走人抱下先走。

總結:相頭幾靚有日本風,皮膚白滑,幼手幼腳超幼腰,大C波中的超大波,鮑窄好插,吹工上級好啜力吹上天,對我有坦克脷車,英文算好,不俗既一Q,我prefer Nana多D可惜走咗。
優質囡囡, 性感誘人, THANKS FOR SHARING
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx for sharing

多謝師兄分享

回復 hlau #1 的帖子

忽冷忽熱咁難觸摸咁, anyway, 謝分享

多謝分享

多謝分享

食日本妹都係去日本食算,香港真係驚中伏

多謝通知

回復 hlau #1 的帖子

日本靚女走肥幼腰幼腳鮑窄好插。

Yameite...dom dom a ru?

多謝師兄分享

thanks for sharing

多謝師兄分享

多謝師兄

女上騎,夠窄~正

Nice report.