[唱K-GF] 2017重整高官top5

我剩係講夜班可能會見到既女

安兒,全自動,無斷場
不過近1年都無撞過佢返工

希文超級乖,有求必應
不過最近好似返得愈黎愈小工

高官湯唯-樂樂
副計係高官我食過既女排名一定頭3
不過整親腳之後,依家應該無做,希望可以再次撞上

文文純食相頭,服務係高官黎講係差果班
簡無可簡就會簡,食下相頭好過食怪獸

什麼suki 美C kitty 雪兒果D我都未食過

因為好多年有一次上去,早班牙媽派怪獸
我彈左2件就發老皮問我係咪玩野
從此我就無係早更上過去

高官可食用既女來來去去都果幾個
呢個場真係實在有D疲態
近期我都好小上去

由好好好多年前既370去到依家450
房錢加鐘唔洗加錢變到再收120
雖然計返肉價都唔算貴
但係就總希望可以好似以前咁
彈得多我都怕煩
安兒已經冇做了
回復 kitfit #102 的帖子

原來已經無做
又多一個高官傳說

安兒,間唔中食下ok
次次上去都食,太過攰啦
有出過安兒既應會明點解我咁講,哈哈
回復 wumkii #103 的帖子

輪牌係必須好正常
但係見怪獸我緊係唔打啦
又唔高興
謝謝師兄們分享👍🏻👍🏻
依家高宮平均年齡有幾大?好耐之前上睇過兩三個,都唔係大掂,唔知依家情況有冇改善
用手機回應 blueblueheart #43 的帖子

師兄我也想找suki聚聚舊,請問可否告知wechat?麻煩哂 😁
求suki wechat
鬼電話壞左左😩😩
用手機回應 blueblueheart #16 的帖子

我想要呀~ thank you very much
Suki無做好耐 就算有佢wechat 未必加你
上星期試過菲菲,人妻feel,級手波,骨架偏大但唔肥,樣算靚女,係冇乜經驗,同埋淨係返中午時間,值得一試
oldpoint 發表於 2017-9-20 16:23
上星期試過菲菲,人妻feel,級手波,骨架偏大但唔肥,樣算靚女,係冇乜經驗,同埋淨係返中午時間,值得一試

舊菲菲係我女神黎
琴日上咗去睇囡,見到有個叫Lucy,話做咗3個月,睇落幾後生同大波,不過最終都冇上樓,有冇師兄試過?
已經無再去了
noira35 發表於 2017-9-20 17:01
琴日上咗去睇囡,見到有個叫Lucy,話做咗3個月,睇落幾後生同大波,不過最終都冇上樓,有冇師兄試過?

LUCY 做左三個月? 三年都黎緊頭啦!!!
用手機回應 partimehitman #116 的帖子

三,四年都有,同埋大假波。不過真心靚女,溫柔,打扮靚,投入。線條都靚。
Lucy(小倩)真靚女、中超波(打假)服務👍
安兒無做,希文打上去問成日都話無返,唔知又係無做,我都真係好耐無上去
blueblueheart 發表於 2017-4-7 16:28
有無人仲記得Suki?佢而家久不久做頂更,有興趣要佢既V7就講我知。

我有興趣

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:22