[食家報告] 首爾千戶

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛去完千戶,在千戶站三號出口,直行兩個街口,在十字路口左邊見到SK Energy 油站。過埋馬路向右手邊行。經過百貨公司及GS25便利店,見到夾公仔店,左邊條路行入去,就是千戶玻璃屋紅燈區。入口有得保安站有police當值。天氣凍得7度,行咗一個圈,D屋仔開得二十幾間,大部份冇開。晚上9點幾,成條街得我一丁友行。見到有件靚白大波,但唔肯接外國人😭。之後見到件靚樣微波,阿猪媽话No China,同阿猪媽講Hong Kong,OK,10萬won,30min。第一Q又啱心水,去馬。條女幾幼及仔白滑,正。中韓關係緊張,連累埋我地港仔去玩。

十萬元可以30分鐘真心不貴,比市中心的其他區實惠多了,謝謝報告。
(有得沖涼嗎?)
回復 cdrom1972 #1 的帖子

中韓關係緊張,唔要中國人錢?
回復 ilovejapangirl #2 的帖子

一月去過~裡面都有沖涼~房間蠻大
Fedora339 發表於 2017-4-2 03:39

中韓關係緊張,唔要中國人錢?

說到這點,繞韓國一圈,誰和他不緊張的?

日本?世仇,名列韓國人最不喜歡的國家的第一名
北韓?大敵,本來真的沒什麼,但現在有核彈了,情況不同
中國?惡化中
台灣?舊仇,名列台灣人最不喜歡的國家第一名

雖然不招人喜歡,不過他們還是很厲害的啦,呵呵。
我下星期都會到韓國,好彩講香港都仲得,必要都仲可以時台灣人

條女幾幼及白滑 普遍囡囡質素, 係唔係好過(從前)清涼里?

中韓關係緊唔緊張,唔關我樹
屌韓妹唔好咁緊張, 唔係J軟或者早洩就跌錢啦
明天去试试。谢谢分享 :)

唔係全韓國玻璃屋都係15 分鐘嗎?
It is all only 15 min cession?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:46