[新兵問路] 新手Hollywood一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟下個月同一位朋友一起到芭提雅玩,想問下Hollywood 是怎麼收費??
係未開酒坐底,見到岩的囡就問價??
一般有冇話一定要開咩酒???
謝謝各位師兄
啤酒都得,不過要另俾入場費,開支red label 連mixer免入場費加埋3000匹内,如果你諗住叫女就開支酒啦,freelance 女通常都係企入口or牆邊,你望一望佢就知佢係唔係,玩到咁上下你就知得唔得架啦,其本上場内泰妹8成都係
回復 3053 #2 的帖子

感謝師兄
甘點知邊D係真女,,邊D係ladyboy,,,係咪有分區架
上次去都吾敢揀女,,,怕中伏帶左ladyboy,,,,後尾好彩個fd見到識開既駐場女經埋,,個時都3點,求其揀左件普通樣既女返酒店扑,,又好彩條女真波同大波,,,都扑左5次,中午12點先走
回復 harrytangwai #1 的帖子

師兄到時給小費waiter/waitress 問他們就可以
剛19/3-28/3全程芭提雅, 晚晚HOLLOYWOOD,
基本上系門口買酒,入內開台買軟飲,
最平Red label, 約THB1400, black label, THB2100(700ml), 23xx(1 L)
軟飲就可樂,SODA,THB90, 一桶冰120,
想要好位置就十一點前到,
囡囡就自己溝, 四圍都系, 可好怕羞,
好多都開LT 5000-7000. 自己講價啦.
donald73 發表於 2017-4-2 01:35
上次去都吾敢揀女,,,怕中伏帶左ladyboy,,,,後尾好彩個fd見到識開既駐場女經埋,,個時都3點,求其揀左件普通樣既女返酒店扑,,又好彩條女真波同大波,,,都扑左5次,中午12點先走

一晚五次,條女收幾錢?
我黎緊潑水節都係諗住去HOLLYWOOD玩
回復 abcdefghi #8 的帖子

之前傾好THD5000,,好佢仲有車,車我反洒店,反到洒店未扑架,佢係場內啪左2支gold label,好暈,佢話訓醒先,醒左6點左右,先扑第一次,第二,三次我搞佢先扑,,4,5次佢搞反我再扑佢
走個時送左支gold label[係自己公司拎,香港帶過去]比佢,另比1000貼士佢[因我冇碎紙],本只想比500
因feeling好好
一夜五次,真不是一般人啊
回復 donald73 #10 的帖子

恭喜師兄食好嘢👍👍
回復 donald73 #10 的帖子

羨慕中..........
用手機回應 donald73 #10 的帖子

饮完酒重可吊到五次
果然欽敬
勁.....師兄.....有食藥嗎?
回復 小七 #15 的帖子

冇食藥架,,,我慣左到捗當天吾扑野,,早機要早起身麻,,加上飛當日的之前一日仲要反工,收夜晚12點,返到屋企訓到3點就起身執行孛,要趕5點出門口
所以去到pattaya已好赲,,第一天只昅女飲少少就返洒店訓,,,訓到第2日精神,再去按摩,,全身舒服晒先去搵女扑,,,所以扑到5次
如果早D扑,我可以扑到多2-3次架
回復 alex008 #14 的帖子

我飲得吾多架,,咖上我中意望海扑野,特別有feel,會勁D,,,所以我專搵D有海望的洒店,,,,捉條女係露台屌特別high
回復 GHOSTLABEL #9 的帖子

我都係
回復 3053 #2 的帖子

so agree with you, ching you are great, thanks
我地去就買麥卡倫去 而家 1L。。開瓶費500b..mixer 100b一支.最好坐入門口右邊舞台臺外圍.多女d.而家平均都6000b開價.陪到中午~下午1.2點..而家都唔落walking street了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 16:25