[酒店推介] 問 : 胡志明酒店

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請求師兄推介
胡志明市 酒店、要 :
交通方面、地方清潔、可帶女上房、
價錢約 HKD $ 400 左右

越南盾 錢
係當地 找換店? 定 有其他黑市地方換?
或係香港換?
美金 當地流通嗎?我見好多師兄係報告裡面有用到美金!

感謝
🙏 🙏 🙏

我都想知,求師兄相告.
一郡好多三星級酒店都合你要求 但最好訂之前電郵酒店問
金鋪換錢 港幣 美金 人仔都可以 (當然你要有足夠水腳入城啦)
有盾用盾 俾用美金啲滙率都差啲
tckyvr 發表於 2017-4-2 13:09
一郡好多三星級酒店都合你要求 但最好訂之前電郵酒店問
金鋪換錢 港幣 美金 人仔都可以 (當然你要有足夠水腳入城啦)
有盾用盾 俾用美金啲滙率都差啲

感謝師兄回複😁

新手求問
金鋪 = 買金地方 ?
4個人係 機場、座 的士 去 一郡 定 巴士?
感謝
🙏🙏🙏

回復 nw167 #5 的帖子

住檳城市場a&em的飯店不錯,以400hkd來說,有幾間a&em可以住了
但記得強調要有窗戶(有一間可能給廁所有窗戶,而不是房間裡)
金鋪是銀樓,可以懂?
4個人坐taxi去就好,4人加行李7人座剛好,前提行李不是超大那種
HCM五D六百五USD 發表於 2017-4-16 01:15
回復 nw167 #5 的帖子

住檳城市場a&em的飯店不錯,以400hkd來說,有幾間a&em可以住了

再次 感謝 師兄 回複

今次去越南、末能組團成功。

為有下次🤔

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:56