[賽後報告] 峴港~Samdi Hotel

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日差唔多成日都落雨,加上轉酒店,由美溪轉往峴港灣,加上再訂胡志明市酒店旅遊團等等,搞到5點先有時間,出面仲落緊雨,近近地去Samdi酒店,落街行去順便睇下景。
去到Samdi,樓下冇人招呼,唯有問大堂,原來在5樓,去到350000按摩,比眾師兄所講平了,嘩招呼我去沖涼,又去桑拿,環境唔錯,桑拿房仲用岩鹽磚堆砌而成,上到房有似大陸中式房,搵個妹仔黎按,手骨一流,又熱石,又面膜,仲好過返大陸揼骨,講下講下,條女英文又得,普通話又得,仲要識韓文,仲要大學護士畢業。心唸依家越南做🐔都咁高要求,覺得有啲唔對路,問下條女係咪可以“boom boom”,原來真係搞錯,去了揼正骨。
但一場黎到,有理由唔做埋啲正經野架?立即轉“boom boom”套餐,原來係要vip房660000以上套餐先有,仲要問清楚係massage boom boom先得。
到房,第一條女好似好老,即換,第二條女有身材冇樣,唉,換了一次唔敢再換,放佢入房,按一陣摩就埋位做野,全部服務扣起,親2下lin頭,少少硬就上套坐底,幾十下就被要求轉男上。。。反應冇咩,半死魚,放底1千萬元走人。

可能我冇🐔運啦,我去完胡志明市會返黎呢個場試多次,個正骨真係唔錯。
放底1千萬元走人????
係搞錯??
1000000   OR  10000000???
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Kent79 #1 的帖子

希望胡志明市有好運。

應該是我100萬吧

上次去另一間,頭3個技師都唔啱,跟住有個男人入嚟話唔可以換咁多次,咁就同佢講要返第一個啦,可能佢聽唔明,結果係第4個入咗嚟,咁啱又真係OK喎,
好彩,差啲驚有麻煩。

咁遠水路搞成咁,同情師兄。

回復 carl11 #2 的帖子

应该係一百万小费,加埋66万按摩费。

回復 carl11 #2 的帖子

囡錢1,000,000
俾兩張500k搞掂

回復 Kent79 #1 的帖子

算啦, 下次再去過啦

支持中伏報告!  下次blacklist 呢間

都祝師兄之後雞運亨通

師兄中伏真係慘,,下次搵到好野啦

但有ching話ok喎...
睇彩數?

等待師兄再多D影相+寫包膠啦!

我想去試,但ching講到咁

samdi 睇啲report好似話算係最唔錯果一間

我仲打算去,好彩睇左ching 報告

有無多d 女揀丫?

多謝分享

回復 Kent79 ##1 的帖子