[泰國] 【Tina】狂野又sexy既氣色 , 充滿戰鬥格~望住我黎吹~~!!^^

名稱: Tina
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A49022-炮台山-兼職女郎-Tina.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Tina

一開門, 幾好笑容, 有種狂野又sexy既氣色 , 充滿戰鬥格, 仲好鬼大波, 報鐘後去沖涼

有水簫+BM, 唔求其, 我又幫佢沖吓, pat pat圓渾, 沖涼時已經火起, 急不及待上床, 大車牌, 不斷玩下佢對大波波

我訓低佢就用佢對雙峰, BM下我全身, 佢條脷係我身上周圍游走, 瀨lin頭 , 大腿隙, 袋底奶埋, 正宗桑拿服務

然後吹簫, 環保吹人仕, 重要係高級班, 有望住我黎吹, 吹左足有10分鐘 , 識用條脷打圈, 好舒服, 口技的確有番咁上下

上套入正場, 女上囡囡un, 活力十足 , 囡囡好放好肉緊, 叫聲淫, 我推佢pat pat加速, 頂到好入, 對奶就彈彈下好有動感  

真係引死人, 囡囡pat pat咁圓咁靚 , 當然要玩老漢推車, 下下隊到盡, 隊到啪啪聲, 囡囡叫聲仲大, 捉佢埋鏡再推多一程

囡囡配合無黑面, 望住佢個靚pat, 捉住佢條腰狂砌, 好high, 跟手爆埋......  

最後大家成身汗 , 囡囡陪我去沖涼 , 傾下計, 又唔怕羞咁同我講下, 好搞笑, 最後俾$$$+tips走人~~~
咁正真係好想試下,謝謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 格萊德 #1 的帖子

係咪真係咁正先

戰鬥格大波大車牌,試得過。

real life pics? looks pretty promising. thanks for sharing!

格萊德 發表於 2017-4-3 15:24
Tina

一開門, 幾好笑容, 有種狂野又sexy既氣色 , 充滿戰鬥格, 仲好鬼大波, 報鐘後去沖涼

好吸引!

狂野大波戰鬥格。

战斗女女值得直

大波大車,好。